Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Σημαντικές επιτυχίες των φοιτητριών (-των) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Σκοποβολής και Στίβου

Σημαντικές επιτυχίες των φοιτητριών (-των) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Σκοποβολής και Στίβου

DSC_8071Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])–Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει σημαντικές επιτυχίες των φοιτητριών (-των) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα Πανελλήνια Φοιτητικά Πρωταθλήματα Σκοποβολής και Στίβου, που διοργανώθηκαν 1/6/2017 από το ΤΕΙ Σερρών με την υποστήριξη της Επιτροπής Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Ε.Α.Τ.Ε.)  του Υπουργείου Παιδείας,  Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συγκεκριμένα, δύο εκπρόσωποι της ομάδας Σκοποβολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η κα Κατερίνα Βέλλια, 4ετής φοιτήτρια του Τμήματος Χημείας,  κατέλαβε την 3η  θέση στο Αεροβόλο πιστόλι Φοιτητριών και ο κ. Νικόλαος Τηλκερίδης, 1ετής του Τμήματος Φυσικής,  κατέλαβε την 3η  θέση στο Αεροβόλο πιστόλι Φοιτητών. Στο αγώνισμα του Στίβου στον ακοντισμό φοιτητών ο κ. Παρασκευάς Χατζηπαρασκευαΐδης, 1ετής του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, κατέλαβε την  3η θέση με επίδοση 51.74μ. και  ο ακούραστος κ. Γιώργος Πέτσης,  Μεταπτυχιακός του Τμήματος Χημείας,  κατετάγη 4ος  στα 5000μ με χρόνο 17.24.07 και κατέλαβε επίσης 4η  θέση στα 1500μ  με 4.49.02.  Συνοδός της  αποστολής ήταν ο ΕΕΠ – Φυσικής Αγωγής Δρ.  Αντώνης Τοσουνίδης.

Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια και εύχονται ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.

 

 

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments