Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Α.Κωνσταντινίδης- Η αστυνομία δεν είναι μια υπηρεσία η οποία μπορεί να βάλει λουκέτο. Μέτρα προφύλαξης για τους αστυνομικούς.Το μήνυμά του από τον Έβρο:Έχουμε σαφείς εντολές να υπερασπιστούμε τα σύνορα αλλά και να μην θέσουμε σε κίνδυνο ζωές αθώων.
??????????????????????????????????????à????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Ø??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????›?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????¯?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????‰???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ß?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Α.Κωνσταντινίδης- Η αστυνομία δεν είναι μια υπηρεσία η οποία μπορεί να βάλει λουκέτο. Μέτρα προφύλαξης για τους αστυνομικούς.Το μήνυμά του από τον Έβρο:Έχουμε σαφείς εντολές να υπερασπιστούμε τα σύνορα αλλά και να μην θέσουμε σε κίνδυνο ζωές αθώων.

Από:Γιώργος Γκόντζος “Στόχος μας είναι να προλάβουμε δυσάρεστες εξελίξεις , να μην φτάσουμε στο σημείο να νοσήσει ένας συνάδελφος ,γιατί όπως καταλαβαίνετε η αστυνομία δεν είναι μια υπηρεσία η οποία μπορεί να βάλει λουκέτο , είμαστε συνέχεια στην πρώτη γραμμή” .Αυτά τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων , Ανέστης Κωνσταντινίδης , σε συνέντευξή του (Ηχητικό ΕΔΩ)στην εκπομπή “‘ο,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων .

Ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΙ με αφορμή σχετική επιστολή της Ένωσης(” Η Ένωσή μας προστατεύει τα μέλη της.Η πολιτεία πότε;;”ανέφερε πως “έχουν ληφθεί μέτρα στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να περιοριστεί ο συνωστισμός των πολιτών τα οποία είναι σε θετική κατεύθυνση και τα επικροτούμε”, τόνισε πως για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στον Έβρο ή στο ΚΥΤ της Μόριας, και στα Κέντρα Πρώτης Υποδοχής σε άλλες περιοχές , θέλουμε υγειονομικό εξοπλισμό , μάσκες , γάντια, υγρά απολύμανσης ,τα οποία μέχρι στιγμή δεν έχουν φτάσει στις Αστυνομικές Διευθύνσεις. Επισήμανε ότι “πρέπει πάση θυσία η ηγεσία να βρει τρόπο να προμηθεύσει τους συναδέλφους με αυτά τα υλικά που προανέφερα”.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΥΝΙ μίλησε από τον Έβρο όπου βρίσκεται το τελευταίο 48ωρο και υπογράμμισε πως “έχουν ομαλοποιηθεί τα πράγματα και αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι υπάρχουν πάρα πολλές περιπολίες από πλευράς αστυνομίας και στρατού,συνεχίζουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή”.

Διατύπωσε τη εκτίμηση για συνεργασία μερικών μεταναστών με την τουρκική αστυνομία και τον τουρκικό στρατό και πρόσθεσε: ” Η Ελληνική Πολιτεία μέσω της αστυνομίας και του στρατού δρα με σχέδιο και υπευθυνότητα.Δεν είμαστε όπως η τουρκική πλευρά η οποία χρησιμοποιεί τον πόνο των μεταναστών προκειμένου να κάνει πολιτική.Έχουμε σαφείς εντολές να υπερασπιστούμε τα σύνορα αλλά και να μην θέσουμε σε κίνδυνο ζωές αθώων.”

Δείτε Επίσης

Διεθνές συνέδριο για τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου του Αλή Πασά

Με ένα διεθνές επιστημονικό συνέδριο που πραγματεύεται τα ιστορικά γεγονότα στα Γιάννενα και την Ήπειρο ...