Παρασκευή , 10 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ανακοίνωση Δ.Δημητρίου για το νέο κλειστό Γυμναστήριο

Ανακοίνωση Δ.Δημητρίου για το νέο κλειστό Γυμναστήριο

Η παράταξη «Ήπειρος Όλον» βρίσκεται στο Περιφερειακό συμβούλιο για να συνθέσει μέσα από διαφορετικές απόψεις, να προσθέτει και όχι να διαιρεί και να διαφωνεί με τεκμηριωμένα επιχειρήματα  πάνω σε θέματα  που άπτονται της ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου και των Ηπειρωτών και αυτό κάνουμε από την πρώτη στιγμή της εκλογής μας.

Η Παρουσία μας  στο Περιφερειακό συμβούλιο δεν ξεκινά και σταματά σε μια στείρα αντιπολίτευση με φόντο τις εκλογές του 2023, προηγούνται τα προβλήματα της Ηπείρου και αυτό πράττουμε και στο Περιφερειακό συμβούλιο και στις επιτροπές που συμμετέχουμε.

Η αγωνία «ΟΛΟΝ» μας, για  την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, των επαγγελματικών ομάδων , της διοργάνωσης μεγάλων αγώνων, εμπορικών εκθέσεων καθώς και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας,  μας οδήγησαν να δώσουμε την στήριξη μας στην Περιφερειακή αρχή για την έλευση του κλειστού γυμναστηρίου το οποίο καλύπτει όλα όσα αναφέρουμε σε συγκεκριμένη θέση, στο ΠΕΑΚΙ.

Ωστόσο, μετά από συνάντηση  με τον Περιφερειάρχη κ. Α.Καχριμάνη μας αναλύθηκε η πρόθεση του να εγκατασταθεί στα όρια Ανατολής-Κατσικά όπου και  επισκεφθήκαμε με τον επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» κ. Γιώργο Ζάψα.

Αυτό που ζητήσαμε και απαιτήσαμε από την πρώτη στιγμή από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου ήταν να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, οι αντίστοιχες μελέτες και οι εκθέσεις όσων έχουν επίσημο  λόγο στα θέματα περιβάλλοντος και χωροταξίας.

Δεν θα ακολουθήσουμε κανενός εξαιρουμένου  τις  λογικές  ότι «τα ξέρουμε όλα» και «είμαστε ειδικοί επί παντός επιστητού» υπάρχουν υπηρεσίες της Περιφέρειας, υπάρχει το ΤΕΕ παράρτημα Ιωαννίνων, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και οι υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος που είναι ειδικοί επιστήμονες επί των συγκεκριμένων θεμάτων.

Θα είμαστε εδώ και θα αναμένουμε όλα όσα ζητήσαμε από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου  που προφανώς θα πρέπει να  παρουσιαστούν  και να αναλυθούν στο Περιφερειακό συμβούλιο.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης « Ήπειρος Όλον»

Δρ. Δημήτριος Δημητρίου 

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...