Τρίτη , 14 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την διαδικασία επιλογής αναπληρωτή προϊσταμένου, στις Δασικές Υπηρεσίες

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την διαδικασία επιλογής αναπληρωτή προϊσταμένου, στις Δασικές Υπηρεσίες

“Η Κυβέρνηση της ΝΔ σταθερά και με «συνέπεια» στις ιδεολογικές αρχές της, συνεχίζει με πρακτικές αδιαφάνειας και αναξιοκρατίας να πλήττει τους θεσμούς, να καταστρατηγεί τους νόμους και να βολεύει τα δικά της παιδιά, ακόμη και σε εκείνες τις περιπτώσεις που δεν πληρούνται  τα κριτήρια.

Είναι προφανώς εύκολο στα λόγια να τάσσεσαι υπέρ της διαφάνειας αλλά δύσκολο να το κάνεις  πράξη.

Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης και ο Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σκρέκας  δεν πείθουν  τους  πολίτες του  δημοκρατικού χώρου, αφού οι πράξεις τους   αποδεικνύουν τις βαθιές δεξιές ιδεολογικές τους ρίζες, που  πάντα χαρακτήριζαν το κράτος της δεξιάς.

Ήταν άλλωστε η ίδια παράταξη που έκανε ότι μπορούσε για να υπονομεύσει πολλά χρόνια πριν ακόμη και τον νόμο Πεπονή.

Και στην περίπτωση όμως της αντικατάστασης  του αναπληρωτή προϊσταμένου   της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων–Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων που μετονομάστηκε  σε Επιθεώρηση Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής από την   υφισταμένη του, υπονομεύουν κατάφορα και με τον χειρότερο τρόπο τις διατάξεις του υπαλληλικού κώδικα περί αναπλήρωσης και μετατρέπουν την δημόσια διοίκηση σε κομματικό, πελατειακό κράτος μιας άλλης εποχής.”

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...