Πέμπτη , 8 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτισμός / Αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία του ο «ΠΗΓΑΣΟΣ»

Αναστέλλει προσωρινά τη λειτουργία του ο «ΠΗΓΑΣΟΣ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «ΠΗΓΑΣΟΣ» μετά από τη μεγάλη δράση μας από τις πρώτες μέρες που ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου, που περιελάμβανε την κατασκευή και προσφορά 1.500 επαναχρησιμοποιούμενων μασκών σε φορείς για προστασία, δε θα μπορούσαμε να μη μεριμνήσουμε για την ασφάλεια των δικών μας μελών.

Με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου και με απόφαση που ελήφθη στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου την 1η Οκτωβρίου και ήδη έχει ανακοινωθεί στα μέλη μας, αναστέλλει τη λειτουργία  των τμημάτων παραδοσιακού χορού και τροποποιεί  τη λειτουργία των τμημάτων dance&latinfitnessμε εξ αποστάσεως διδασκαλία μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, δωρεάν για τα μέλη μας.

      Μένουμε δίπλα στα μέλη μας και την κοινωνία, στηρίζουμε την υγεία ψυχική και σωματική της κοινότητας και δηλώνουμε βροντερό «παρών» στον αγώνα κατά της διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

      Μένουμε ενεργοί ως σύλλογος, μα πάνω απ΄όλα μένουμε ενεργοί ως υπεύθυνοι πολίτες. Όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν θέλουμε να είμαστε όλοι γεροί, δυνατοί, υγιείς και παρόντες, ώστε να συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι μας στην παράδοση, το χορό και το τραγούδι.

Δείτε Επίσης

Π.Μπαλοπούλου(“επέκεινα χώρα”)- “Πρόσκληση” για την ταινία ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη Βίτσα .Η ιστορία και οι στόχοι του Οργανισμού “επέκεινα χώρα”

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo,gr)—Πρόσκληση για  να παρακολουθήσουν  την ταινία ” Αναπαράσταση”  του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στην Βίτσα Ζαγορίου, ...