Τρίτη , 6 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ / Αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας η κλήρωση των λαχείων της Λαχειοφόρου Αγοράς της ΕΠΣΗΠ

Αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας η κλήρωση των λαχείων της Λαχειοφόρου Αγοράς της ΕΠΣΗΠ

Κάνουμε γνωστό σε όλους τους αγοραστές – κατόχους των εκδοθέντων από την ΕΠΣΗΠ λαχείων της Λαχειοφόρου Αγοράς, η κλήρωση των οποίων είχε οριστεί με την τελευταία κλήρωση του λαϊκού λαχείου την 29-12-2020, αναβάλλεται για λόγους ανωτέρας βίας (COVID-19), ως συνέπεια της αναστολής κάθε αθλητικής, κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας για μεγάλο και αόριστο χρονικό διάστημα, καθώς εξακολουθεί να μην είναι βέβαιο ότι θα γίνει η προβλεπόμενη κλήρωση του λαϊκού λαχείου, που σήμερα τελεί σε αναστολή κληρώσεων.

Επίσης η πανδημία στάθηκε εμπόδιο να επιτευχθεί η μεγιστοποίηση των πωλήσεων, για να ικανοποιηθεί ο σκοπός εκδόσεως του λαχείου μας, που είναι η οικονομική ενίσχυση των σωματείων, για τον οποίο αξίζει να μεγιστοποιηθούν οι πωλήσεις του. Κατόπιν τούτου και προσβλέποντας σε ομαλοποίηση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής, σε συνεννόηση με τον Δήμο Ιωαννιτών, ορίζουμε ως νέα ημερομηνία κληρώσεως την τελευταία κλήρωση του τρίδυμου λαχνού του Λαϊκού Λαχείου της τελευταίας εβδομάδας του μηνός Αυγούστου του 2021, με την ευχή να σταματήσει η πανδημία να δημιουργεί εμπόδια στις δραστηριότητές μας. Η παρούσα ανακοίνωση θα δημοσιοποιηθεί σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης (εφημερίδες, σάιτ, κ.λπ.), θα αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα της ΕΠΣΗΠ και θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη της (σωματεία).

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ , ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΥΜΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.