Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Αναβολή αγώνων στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων

Αναβολή αγώνων στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων

Από: Χάρης Δάφλος–

Η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, ενημερώνει το κοινό της πόλης πως από το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου και για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, δεν θα διεξαχθεί κανένας αγώνας μετά και τις σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων αρχών (ΕΟΚ, ΕΣΚΑΒΔΕ).

Παράλληλα υπενθυμίζει πως σε εβδομαδιαία βάση συνεχίζονται οι απολυμάνσεις των χώρων του Γυμναστηρίου και κάνει γνωστό πως θα τηρηθούν όλες οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί από τα συναρμόδια υπουργεία, καθώς και οι οδηγίες του υπουργείου Υγείας, για την πρόληψη εξάπλωσης του κορωνοϊού, στα γυμναστήρια.

Ακόμη, η Επιτροπή Λειτουργίας, κάνει γνωστό πως θα εφαρμοστούν και οι αποφάσεις όλων των Σωματείων Καλαθοσφαίρισης της πόλης σχετικά με την αναστολή λειτουργίας των τμημάτων υποδομής τους.

Στο πλαίσιο αυτό, από την Πέμπτη 12/03/2020 και για όσο διάστημα κριθεί αναγκαίο, σταματούν όλες οι προπονήσεις των Τμημάτων Υποδομής, καθώς και οι προπονήσεις του Σαββάτου, όλων των ομάδων, αντρικών και γυναικείων και Τμημάτων Υποδομής, που ήταν προγραμματισμένες.

Από Δευτέρα 16/03/2020 θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα υπάρχει νέα ανακοίνωση.

Δείτε Επίσης

Διεθνές συνέδριο για τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου του Αλή Πασά

Με ένα διεθνές επιστημονικό συνέδριο που πραγματεύεται τα ιστορικά γεγονότα στα Γιάννενα και την Ήπειρο ...