Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Ανήμερα του αγώνα η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΣ για την αλλαγή έδρας!

Ανήμερα του αγώνα η εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΣ για την αλλαγή έδρας!

Η προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα ενάντια στην απόφαση αλλαγής έδρας του αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα εκδικαστεί στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 18/2 από το Διαιτητικό Δικαστήριο της EΠΟ, πέντε ώρες πριν την προγραμματισμένη σέντρα της αναμέτρησης, με την αποστολή του Παναθηναϊκού να βρίσκεται ήδη από το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο του Αγρινίου!

Ως γνωστόν, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε προσφυγή κατά της απόφασης της ΕΠΟ να μεταφερθεί η έδρα του αναβληθέντος αγώνα κυπέλλου της προηγούμενης Πέμπτης 11/2 από τα Γιάννινα στο Αγρίνιο λόγω καιρού, τη στιγμή που ο καιρός στα Γιάννινα έχει βελτιωθεί αισθητά, ενώ την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα έναρξης του αγώνα (Πέμπτη 18/2, 15:00) στην πόλη αναμένονται ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες κοντά στους 9 βαθμούς Κελσίου!

Με το σκεπτικό ότι μοναδικός αρμόδιος για να διαπιστώσει την καταλληλότητα ή την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του Εθνικού Σταδίου «Ζωσιμάδες» είναι ο διαιτητής Τζήλος, ο οποίος δεν βρίσκεται καν στα Γιάννινα, οπότε και είναι αδύνατο να έχει σχηματίσει άποψη, η ΠΑΕ ΠΑΣ επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης και την εκ νέου αναβολή του αγώνα.

Καθοριστικά σημεία της υπερασπιστικής γραμμής του ΠΑΣ είναι το γεγονός ότι η απόφαση πάρθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, χωρίς προηγουμένως να γίνει κάποιο συμβούλιο ή τηλεδιάσκεψη, καθώς και η μη συγκατάθεση της ΠΑΕ των Ιωαννίνων στη μεταφορά της έδρας του αγώνα. Από την πλευρά του ΠΑΣ τονίζεται πως για να πάρει μια απόφαση η επιτροπή έπρεπε να έχει λάβει γραπτή βεβαίωση από τη γιαννιώτικη ΠΑΕ ότι συναινεί να γίνει ο αγώνας στο Αγρίνιο, κάτι που ουδέποτε έγινε.

Στο τέλος της επιστολής που έστειλε σήμερα, Τετάρτη 17/2, η ΠΑΕ ΠΑΣ αφήνει σαφείς αιχμές κατά του Παναθηναϊκού, υπογραμμίζοντας ότι η αθηναϊκή ομάδα είχε ήδη κάνει κράτηση στο ένα και μοναδικό ξενοδοχείο του Αγρινίου -που παραμένει ανοιχτό κατά τη διάρκεια της πανδημίας- πριν ακόμη ανακοινωθεί και κοινοποιηθεί στη γιαννιώτικη πλευρά η συγκεκριμένη απόφαση της ΕΠΟ.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...