Τετάρτη , 8 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η πρώτη προπόνηση του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η πρώτη προπόνηση του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)–Με την καλημέρα στο 2020, μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων και δρομείς της πόλης μας, αψηφώντας την χαμηλή θερμοκρασία, έδωσαν ραντεβού στην Πλατεία Μαβίλη και στις 11:15ω (01-01-2020) ξεκίνησαν την πρώτη τους προπόνηση για το νέο έτος, «γράφοντας» έτσι τα πρώτα τους φετινά χιλιόμετρα.

     Την δραστηριότητα αυτή διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων ο οποίος είχε την χαρά να δει τα αγαπητά μέλη του αλλά και φίλους δρομείς της πόλεως να τρέχουν όλοι μαζί, φορώντας τα χειμερινά αθλητικά ρούχα τους αλλά κυρίως «φορώντας» το χαμόγελό τους, στέλνοντας έτσι το μήνυμα ότι η άθληση είναι σύμμαχος όχι μόνο της σωματικής αλλά και της ψυχικής μας υγείας.

Με το τέλος της προπόνησης κόπηκαν και οι καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες πίτες σε καφετέρια της περιοχής του μώλου. Τυχεροί της ημέρας, κερδίζοντας το φλουρί, ήταν το νέο μέλος του συλλόγου Κωνσταντίνος Μάτης και ο Γραμματέας του ΣΔΙ Ευάγγελος Τσίμαρης.

Ο ΣΔΙ κρίνει σκόπιμο να ευχαριστήσει τον φωτογράφο Μιχάλη Βακάρο που  στέκεται, με τον φακό του, δίπλα σε κάθε αθλητική δραστηριότητα.

Με την ευκαιρία της πρωτοχρονιάτικης προπόνησης ο Σ.Δ.Ιωαννίνων εύχεται σε όλους τους δρομείς να έχουν υγεία, να απολαύσουν τα προπονητικά και αγωνιστικά χιλιόμετρα του νέου έτους, ευτυχία και ευημερία σε όλους τους ανθρώπους.

Δείτε Επίσης

Το δέντρο της θα ανάψει η Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων

Το δέντρο της θα ανάψει η Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων στην κεντρική πλατεία της Σκλίβανης το ...

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments