Σάββατο , 17 Απριλίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Αντιδράσεις για την πολυσυζητημένη αναμενόμενη τοποθέτηση μαρμάρινης πλάκας της Λίνας Μενδώνη στην Ακρόπολη

Αντιδράσεις για την πολυσυζητημένη αναμενόμενη τοποθέτηση μαρμάρινης πλάκας της Λίνας Μενδώνη στην Ακρόπολη

Με αφορμή την είδηση ότι θα τοποθετηθεί μαρμάρινη πλάκα με το όνομα της κας Λίνας Μενδώνη στην Ακρόπολη, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Θανάσης Μιχαηλίδης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Ν.Ιωαννίνων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Κακιά σκουριά»

«Το να καταστρέφεις και να θες να τοποθετηθεί μαρμάρινη πλάκα  “τιμής ένεκεν” στον καταστροφέα, μόνο η κυρία Mενδώνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα μπορούσε να καταφέρει. Πάνω από τα τσιμέντα που καλύπτουν την ιστορία και την αισθητική ενός παγκόσμιου μνημείου, αλλά και ενός λαού, που εναντιώνεται στην καταστροφή του, η κα Μενδώνη προσδοκά να ενσωματωθεί στον ιερό βράχο της Ακρόπολης ως “μαρμάρινη πλάκα”. Θα αφαιρέσω το “μαρμάρινη” και θα μείνω στο “πλάκα”, μιας και μόνο ως πλάκα θα μπορούσε να εκλάβει κάποιος μία τέτοια πρόταση.

Λύπη και μόνο λύπη για την κατάντια που προκαλεί στον πολιτισμό μας αυτή η “πολιτική” παρέα…  

Τελικά, σε τούτα εδώ τα μάρμαρα έπιασε “κακιά σκουριά”…»

Δείτε Επίσης

Κ.Καμπουράκης(Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ηπείρου για το self test)–“Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη”.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Δεν είναι μόνο θέμα ατομικής απόφασης , αλλά είναι και μια συλλογική ευθύνη……Ακόμα ...