Πέμπτη , 7 Δεκεμβρίου 2023
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “Συνάδελφος επιβεβαιώνει τον κοινωνικό μας ρόλο και την ανθρώπινη αποστολή μας”

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: “Συνάδελφος επιβεβαιώνει τον κοινωνικό μας ρόλο και την ανθρώπινη αποστολή μας”

Σήμερα ενημερωθήκαμε από συμπολίτη μας (τα στοιχεία του είναι στην διάθεση της Ένωσής μας) για ένα περιστατικό που συνέβη προ τριμήνου, στο οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας και θέλησε σήμερα να το κοινοποιήσει.

Συγκεκριμένα στους Κεντρικούς σηματοδότες της πόλης των Ιωαννίνων, ένας υπερήλικας αισθάνθηκε αδιαθεσία και προκειμένου να μην πέσει κοντοστάθηκε και έκατσε στην άκρη του πεζοδρομίου έμπροσθεν της Τράπεζας. Στο σημείο εκτελούσε Υπηρεσία Τροχαίας, συναδέλφος του Τ.Τ. Ιωαννίνων ο οποίος άμεσα προσέτρεξε στον συμπολίτη μας και αφού βεβαιώθηκε ότι είναι καλά, κάλεσε ταξί προκειμένου να τον μεταφέρει στην οικία του και πέραν όλων των ενεργειών ,αυτό που έκανε εντύπωση στον συμπολίτη (που ήρθε σε επικοινωνία μαζί μας) ήταν το γεγονός ότι ο συνάδελφος μας, έβγαλε χρήματα από το πορτοφόλι του και πλήρωσε το ταξί.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας προς τον συνάδελφο μας  τόσο για την συγκεκριμένη πράξη του , η οποία δείχνει το πραγματικό και ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και για το γεγονός ότι λάβαμε γνώση όχι από τον ίδιο ή από συναδέλφους μας ,αλλά από συμπολίτη μας ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο σημείο και φωτογράφισε την στιγμή που κατέφτασε το ταξί.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Ανέστης           ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Δείτε Επίσης

Η Σ.Ράπτη περιγράφει τις προσπάθειές της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 και τα συναισθήματα από την επιτυχία της .Ο προπονητής Κ.Μπάτσος εξαίρει τις αθλητικές επιδόσεις και την προσωπικότητά της

  Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Τις εμπειρίες και  τα συναισθήματά της  από την σημαντική επιτυχία της ...