Τρίτη , 17 Μαΐου 2022
Αρχική / ΜΟΥΣΙΚΗ / Η Banda Entopica με νέο δίσκο στη “Μουσική Κερασιά”

Η Banda Entopica με νέο δίσκο στη “Μουσική Κερασιά”

Από: ΕΒΙΤΑ ΘΕΟΧΑΡΗEVITA THEOCHARI

Ακούστε εδώ τη νέο ραδιοφωνικό αφιέρωμα στην εκπομπή Μουσική Κερασιά για την Banda Entopica, με καλεσμένο τον Ράφο Γκέντζη, μουσικό και μέλος του συγκροτήματος. Παράλληλα με τον λόγο, θα ακούσουμε τραγούδια και σκοπούς από τον νέο ψηφιακό δίσκο.

Η Banda Entopica αναπαράγει τραγούδια και σκοπούς των μουσικών παραδόσεων της Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ παράλληλα, αυτοσχεδιάζει πάνω σε ethnic-balkan ηχοχρώματα, προσφέροντας νέες μουσικές δημιουργίες, που βασίζονται στον συνδυασμό στοιχείων από ποικίλα είδη μουσικής. Ξεχωρίζει για τη δυναμική της παρουσία σε συναυλίες και δρώμενα, οδηγώντας τους συμμετέχοντες σε συναρπαστικά μουσικοχορευτικά ταξίδια.

Τα μέλη της μπάντας είναι: Φίλιππος Φασούλας (κλαρίνο, φωνή), Ράφος Γκέντζης (ακορντεόν, φωνή), Τάσος Γκέντζης (σαξόφωνο) και Μπίλης Μαλεγκάνος (κρουστά, φωνή).

Επιμέλεια & Παρουσίαση εκπομπής: Εβίτα Θεοχάρη

Δείτε Επίσης

Α.Τύρου -Ούζα-Να κρατήσουμε  την μνήμη  του Ολοκαυτώματος  για να αποφύγουμε στο μέλλον παρόμοια περιστατικά-Όποιος είναι ρατσιστής, μπορεί  να είναι  ρατσιστής  με    ο,τιδήποτε

  Από:Γιώργος  Γκόντζος([email protected])—  «Δεν είναι ανάγκη της  μνήμης  μόνο,ως  μνημόσυνο.Το μήνυμα είναι  ότι πρέπει να ...