Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Χωρίς νέα απόφαση η τηλεδιάσκεψη της Super League 2

Χωρίς νέα απόφαση η τηλεδιάσκεψη της Super League 2

Από: Άγγελος Μπάρκας–

Η 29η Ιουνίου είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη εβδομάδα ως η ημέρα επιστροφής στη δράση της Super League 2 και σε αυτή την ημερομηνία φαίνεται ότι καταστάλαξαν οι ομάδες για τη σέντρα καθώς στην τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δευτέρας (15/6) δεν ελήφθη κάποια νεότερη απόφαση.

Την Τετάρτη (17/6) έχει προγραμματιστεί συνάντηση της 8μελής επιτροπής της Super League 2 , παρουσία και του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη, με τη Super League 1 και την ΕΠΟ ώστε να συζητηθούν και να εξαντληθούν οι όποιες πιθανότητες γι’ αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή (19/6) ή μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνει εκ νέου διοικητικό συμβούλιο για να ενημερωθούν τα μέλη του ΔΣ της δεύτερης κατηγορίας για τα όσα ειπώθηκαν με Σούπερ Λιγκ 1 και την ΕΠΟ.

Όλα αυτά, πρακτικά σημαίνουν πώς, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, σέντρα θα έχουμε στις 29 Ιουνίου και στις 4 Ιουλίου.

Εν κατακλείδι, μένει να δούμε σε περίπτωση της συνέχισης του πρωταθλήματος ποιο είναι το πιθανότερο σενάριο να γίνει, ενώ από τα σενάρια που υπάρχουν είναι να διεξαχθούν οι δυο εναπομείνασες αγωνιστικές και τα playoffs να γίνουν μονά.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...