Τρίτη , 21 Μαΐου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ο Σ.Ντούσκος με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ-Μ.Παλαιοπάνου (ΝΟΙ)-Τι κούρσα ήταν αυτή!!!

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ο Σ.Ντούσκος με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ-Μ.Παλαιοπάνου (ΝΟΙ)-Τι κούρσα ήταν αυτή!!!

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—-Ο Στέφανος Ντούσκος ο Γιαννιώτης αθλητής του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με εκπληκτική κούρσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ.

Σε επικοινωνία , τα ξημερώματα λίγα δευτερόλεπτα μετά τον τελικό η Μάρθα Παλαιοπάνου Πρόεδρος του ΝΟΙ και προπονήτρια δήλωσε: “Τι είναι αυτό που ζούμε, τι κούρσα ήταν αυτή,και μάλιστα με νέο Ολυμπιακό ρεκόρ!!!”

Ο 24χρονος κωπηλάτης κατέκτησε την κορυφή στο μονό σκιφ και κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο Τόκιο, αλλά και το πρώτο χρυσό για την ελληνική κωπηλασία στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Μπορτς και ο Νίλσεν ήταν οι δύο αθλητές που ξεκίνησαν καλύτερα στα πρώτα 500 μέτρα, με τον Στέφανο Ντούσκο να είναι τέταρτος, αλλά κοντά στους δύο προπορευόμενους αθλητές.

Στην συνέχεια ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβασε στροφές και με απίστευτα σταθερό ρυθμό δεν άφησε κανένα περιθώριο σε αθλητές όπως ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, Σβέρι Νίλσεν και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...