Τετάρτη , 31 Ιανουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Πολιτισμός / Διαδικτυακές συναυλίες στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών

Διαδικτυακές συναυλίες στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών

            Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών όπως και η πλειοψηφία των καλλιτεχνικών σκηνών στην Ελλάδα έκλεισε τις αίθουσες εκδηλώσεών του ακολουθώντας τα μέτρα για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού.

            Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία και ανταποκρινόμενο στη ζήτηση του κοινού ξεκινά από αυτή την Παρασκευή τις διαδικτυακές δράσεις του, που θα περιλαμβάνουν βιντεοσκοπημένες συναυλίες, δράσεις για παιδιά και θεματικές βραδιές.

Από αυτή την Παρασκευή, το Πνευματικό Κέντρο ανοίγει της διαδικτυακές του πόρτες μέσα από το επίσημο κανάλι του, στην πλατφόρμα βίντεο YouTube και από τις σελίδες του στα κοινωνικά δίκτυα.

Οι πρώτες συναυλίες θα προβληθούν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου με ένα αφιέρωμα στους Beatles από τον Γιώργο Γάκη, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου με το πρόγραμμα “Μουσική Κλωστή  Δεμένη… έργα διασκευασμένα για μικρούς και μεγάλους” με πρώτο μέρος το Καρναβάλι των ζώων του C. S. Saens διασκευασμένο για πνευστά, πιάνο και ανάγνωση με τους: Ελευθέριο Καραγιάννη, Γεωργία Αναστάση και Βικτωρία Καπλάνη, αλλά και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου με ένα πρόγραμμα εναλλακτικών μουσικών επιλογών από το Ioannina School of Music (ISM) και το σχήμα 3 blood Red boxsets for Sale, που απαρτίζουν οι Petros Fuzzhead (φωνή/κιθάρα), Μαρίνα Βλάχου (βιολί), Kostas Dimitriou (τύμπανα) και  Akis Kaskanis (μπάσο).

Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 9 το βράδυ.

Link για promotion video: https://wetransfer.com/downloads/41213da0d5730e84ba02ba8731a3580220201202133020/c3c89aaa41c1b1bb117f9f678835c1b120201202133037/048bfd

You tube: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-Ι, https://www.youtube.com/channel/UCvNHNaL3WUPE7pZyzcsL2mA/

Facebοok: Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, https://www.facebook.com/pnevmatikokentroioannina

Δείτε Επίσης

Π.Μπαλοπούλου(“επέκεινα χώρα”)- “Πρόσκληση” για την ταινία ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στη Βίτσα .Η ιστορία και οι στόχοι του Οργανισμού “επέκεινα χώρα”

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo,gr)—Πρόσκληση για  να παρακολουθήσουν  την ταινία ” Αναπαράσταση”  του Θεόδωρου Αγγελόπουλου στην Βίτσα Ζαγορίου, ...