Τετάρτη , 3 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Διάκριση για μαθητή του Γ.Ε.Λ Βελλάς

Διάκριση για μαθητή του Γ.Ε.Λ Βελλάς

Από: Βίκυ Μιχέλη–

Η Ελένη Καλύβα Διευθύντρια του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου Βελλάς μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο και στην εκπομπή “Στα σημεία των καιρών” με τη Βίκυ Μιχέλη για τις δραστηριότητες του Λυκείου και αναφέρθηκε εκτενώς στη διάκριση του μαθητή της Γ΄ Λυκείου, Λάμπρο  Λελοβίτη, ο οποίος  είναι ο μικρότερος σε ηλικία συμμετέχων της 10μελούς ελληνικής αντιπροσωπίας που θα λάβει μέρος στο 3rdEuropeanYouthWorkConvention, το μεγαλύτερο διαδικτυακό συνέδριο  με  1000 συμμετέχοντες, από 50 χώρες με  θέμα την ενίσχυση και  εγκαθίδρυση του youth  work, δηλαδή της εργασίας με και για τους νέους συμβάλλοντας έτσι στην ομαλή κοινωνική ένταξή τους ,και θα διεξαχθεί 7 με 10 Δεκεμβρίου 2020,  υπό την αιγίδα της Γερμανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. με έδρα τη Βόννη .

Η  Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του  Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου  Βελλάς, συγχαίρει και  εύχεται καλή επιτυχία στον επιλεγέντα, από την ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Κ.Σκανδαλίδης -Έγινε μια απερίσκεπτη πολιτικοποίηση του θέματος η οποία ξεκινάει από δύο αφετηρίες .Είμαστε αυτόνομοι ,ακολουθούμε την δική μας πορεία.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— “Έγινε μια απερίσκεπτη πολιτικοποίηση του θέματος η οποία ξεκινάει από δύο αφετηρίες .Ο ...