Παρασκευή , 5 Ιουλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Δήμος Ιωαννιτών : Ενισχύεται ο μηχανισμός για τη διαχείριση αδέσποτων

Δήμος Ιωαννιτών : Ενισχύεται ο μηχανισμός για τη διαχείριση αδέσποτων

Ο Δήμος Ιωαννιτών με συστηματική προσπάθεια φροντίζει για την ευζωία των αδέσποτων ζώων με την περισυλλογή, τον εμβολιασμό την αποπαρασίτωση και την στείρωση τους.

Παράλληλα μεριμνά για την επιπλέον στελέχωση με προσωπικό καθώς επίσης και για την προμήθεια  εξοπλισμού ώστε η παροχή των υπηρεσιών να είναι πιο αποτελεσματική και σε περισσότερα ζώα.

Έτσι λοιπόν ολοκληρώθηκε η διαδικασία  της μόνιμης πρόσληψης μιας κτηνιάτρου που ήδη ανέλαβε καθήκοντα, ενώ από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” παραλήφθηκε ένα ακόμα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο κλειστού τύπου μη ρυπογόνο και οικονομικό όσον αφορά την κατανάλωση καυσίμων και τη συντήρηση του.

Όπως επισημαίνει ο αρμόδιος για τη διαχείριση του κυνοκομείου αντιδήμαρχος Νίκος Τσόλης, ο Δήμος Ιωαννιτών αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες που του παρέχονται για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος με τα αδέσποτα ζώα και ότι με την αμέριστη βοήθεια των φιλοζωικών σωματείων και των φιλόζωων της πόλης γίνονται άλματα προόδου όσον αφορά την ευζωία των ζώων, καθώς επίσης την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών.

Δείτε Επίσης

Τριήμερο δράσεων Αστρονομίας στα Ιωάννινα 11-13 Απριλίου 2024

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Δραστηριότητες για το ευρύ κοινό Ηράκλειο Κρήτης, 1η Απριλίου 2024. Το Ινστιτούτο ...