Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ-Ανακοίνωση της παράταξης του Σπ.Βασιλείου

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ-Ανακοίνωση της παράταξης του Σπ.Βασιλείου

Την ώρα που ένα από τα μεγαλύτερα χωριά στον Δήμο Μετσόβου, και πιο συγκεκριμένα το Ανήλιο Μετσόβου, βρίσκεται σε απόγνωση λόγω των προβλημάτων του δικτύου ύδρευσης, την ώρα που οι κάτοικοι πίνουν λάσπη, πραγματικά λάσπη.. η Δημοτική Αρχή Μετσόβου απαντά     ¨ .. πιείτε εμφιαλωμένο..! .. ¨

 

Δυστυχώς τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει αποδέκτες απίστευτων καταγγελιών από οικογένειες του Ανηλίου ότι πολλοί κάτοικοι υποφέρουν από συμπτώματα στομαχικών διαταραχών τα οποία προέρχονται από το πόσιμο νερό που φτάνει μέσα στα σπίτια, οι βρύσες πραγματικά βγάζουν λάσπη (μας έχουν αποστείλει και αντίστοιχο υλικό).

 

Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει χρόνια τώρα στο Ανήλιο Μετσόβου κάθε φορά που υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα. Η Δημοτική Αρχή γνωρίζει πολύ καλά το θέμα αλλά αδιαφορεί προκλητικά. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι το θέμα το αναδείξαμε τον Απρίλιο του 2021 ως παράταξη (βλ. επίσημη σελίδα (page)) λαμβάνοντας την επίσημη απάντηση του Δημάρχου ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Δήμο..!!!

 

Καλούμε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αυτή τη φορά να μην καλέσουν για συνέντευξη τον Δήμαρχο Μετσόβου (είναι τσακωμένος με την αλήθεια), να καλέσουν τους κατοίκους του Ανηλίου.. θα έχει ενδιαφέρον!! 

 

Μέτσοβο, 3 Νοεμβρίου 2021

 «ΔΥΝΑΜΙΣ ΔΗΜΟΤΩΝ» 

Μείζον Αντιπολίτευση Δήμου Μετσόβου

 

Βασιλείου Σπυρίδων 

 

Μπούμπας Γεώργιος

 

Κολιός Βασίλειος

 

Λίγκας Αθανάσιος

 

Γεωργίου Βασίλειος

 

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...