Πέμπτη , 2 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από την Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας από την Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.

Η Διεύθυνση Παιδικής Προστασίας & Προσχολικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού  Νοσοκομείου Ιωαννίνων διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή 4 Ιουνίου στην ισόγεια αίθουσα του Κεντρικού Δημαρχείου από τις 10:00 το πρωί έως και τις 14:30  τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» καλεί όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτή τη διοργάνωση. Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων είναι απαραίτητη, διότι η αιμοδοσία είναι ένα δώρο ανεκτίμητης αξίας που κάθε μέρα σώζει στην κυριολεξία τις ζωές των συνανθρώπων μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι ένα έμπρακτο μήνυμα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος όπου παρέχει απλόχερα την ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη καθώς ταυτόχρονα προσφέρει και την ηθική ικανοποίηση στον αιμοδότη. Η αιμοδοσία διαρκεί λίγα λεπτά, είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεί ύψιστη πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δείτε Επίσης

Κορονοϊός: 7.486 νέα κρούσματα σήμερα, 88 θάνατοι, 664 διασωληνωμένοι,100 κρούσματα στο Νομό Ιωαννίνων

Τα νέα κρούσματα κορονοϊού σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Σύμφωνα με την ενημέρωση, ...