Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δωρεά 50 tablet προς την ΠΕΔ Ηπείρου για διάθεση σε σχολικές μονάδες

Δωρεά 50 tablet προς την ΠΕΔ Ηπείρου για διάθεση σε σχολικές μονάδες

Στην αποδοχή της δωρεάς 50 tablet από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ για τις ανάγκες του προγράμματος της τηλε-εκπαίδευσης των μαθητών σε σχολικές μονάδες των Δήμων της Ηπείρου, προχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης (23.12.2020), το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου που συνεδρίασε με τηλε-διάσκεψη.

Η δωρεά της συγκεκριμένης εταιρείας ήταν καρπός της προσπάθειας της διοίκησης της Π.Ε.Δ. Ηπείρου να διατεθούν στους Ηπειρώτες μαθητές όσον το δυνατόν περισσότερα ηλεκτρονικά βοηθήματα για την υλοποίηση των μαθημάτων μέσω της τηλε-εκπαίδευσης.

Επισημαίνεται εδώ πως σύμφωνα με την ενημέρωση που έκανε προς το ΔΣ της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, ο Πρόεδρος, κ. Χρήστος Ντακαλέτσης, με τα χρήματα που διέθεσε το ΔΣ της, έχει ολοκληρωθεί η παραλαβή περίπου 215 tablet από τα 230 που θα αγοραστούν συνολικά, τα οποία θα δοθούν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, τις αμέσως επόμενες μέρες.

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ. Ηπείρου, Χρήστο Ντακαλέτση

«Είθε το μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου να διώξει μακριά κάθε κακό που έφερε σε όλη την ανθρωπότητα το 2020.

Η ελπίδα και η αισιοδοξία που δημιουργεί η επιστήμη με το εμβόλιο κατά του covid-19, ας πάρει τη θέση του φόβου και του θανάτου που σημάδεψε τους τελευταίους μήνες της ζωής μας.

Όλοι όσοι έχουμε δημόσιο λόγο και μετέχουμε στα κοινά, οφείλουμε να βγούμε μπροστά και να στηρίξουμε την πανεθνική προσπάθεια του εμβολιασμού, δίνοντας το καλό παράδειγμα στους διστακτικούς συμπολίτες μας.

Από την πλευρά των Δήμων της Ηπείρου, δηλώνουμε πως είμαστε παρόντες και τώρα αλλά και σε κάθε δύσκολη μάχη, όπως υπήρξαμε ενεργά παρόντες από τον περασμένο Μάρτιο, όταν στη χώρα μας ενέσκηψε η υγειονομική κρίση.

Ο Δήμος είναι το πρώτο καταφύγιο του συμπολίτη και οι Δήμοι της Ηπείρου έπραξαν το καθήκον τους αυτό το διάστημα της πανδημίας, στηρίζοντας τους συνδημότες μας με τις κοινωνικές τους υπηρεσίες και διευκολύνοντας οικονομικά τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από την οικονομική κρίση.

Οι Δήμοι της Ηπείρου θα βρεθούν στο πλευρό της πολιτείας απέναντι και σε όποια άλλη πρόκληση γεννηθεί μελλοντικά.

Χρόνια Πολλά σε όλους, με Υγεία, Δύναμη και Υπομονή!»

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...