Πέμπτη , 24 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Δωρεά στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, από την οικογένεια της Αλεξάνδρας Σιώζου Μάι 30, 2022 | ΗΠΕΙΡΟΣ

Δωρεά στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, από την οικογένεια της Αλεξάνδρας Σιώζου Μάι 30, 2022 | ΗΠΕΙΡΟΣ

“Προς την οικογένεια Αλεξάνδρας Σιώζου

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της πολυδύναμης Μ.Ε.Θ. και της Μ.Ε.Θ. Covid του Π.Γ.Ν.Ι. θέλουν να εκφράσουν από καρδίας τις θερμότερες ευχαριστίες για την σημαντική δωρεά σας αναφορικά με την κάλυψη αναγκών ξενοδοχειακού εξοπλισμού της Μονάδας μας. Η δωρεά έγινε εις μνήμην της Αλεξάνδρας Σιώζου και αφορά δυο σύγχρονα παρασκευαστήρια φαρμάκων, 40 ερμάρια για τα αποδυτήρια του προσωπικού, δυο ειδικές ντουλάπες αρχειοθέτησης φακέλων και μεταλλικές ντουλάπες  βαρέως τύπου για αποθήκευση υγειονομικού υλικού.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης έναντι σε αυτή την αξιέπαινη και συγκινητική πράξη, με την οποία μας στηρίζετε και μας δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Παρά τον συνεχή και αδιάκοπο αγώνα όλο αυτό το διάστημα που αντιμετωπίζουμε την πανδημία, έφυγαν από κοντά μας άνθρωποι που έδωσαν πολύμηνη μάχη με τη νόσο όπως και η Αλεξάνδρα.

Για εμάς τέτοιες ενέργειες αντικατοπτρίζουν τον αλτρουισμό αλλά και την αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας και διαμορφώνουν τις συνθήκες να συνεχίζουμε να παλεύουμε για να προσφέρουμε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες υγείας σε όσους τις έχουν ανάγκη.

                                           Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΓΝΙ

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...