Σάββατο , 18 Μαΐου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δωρεάν τεστ για τους δημότες της Άρτας (μέσα στο αυτοκίνητό τους)

Δωρεάν τεστ για τους δημότες της Άρτας (μέσα στο αυτοκίνητό τους)

Στο Eκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας» του Δήμου Αρταίων το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου από ώρα 10:00 έως 14:00, ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, το Τμήμα Τροχαίας Άρτας και τον Δήμο Αρταίων θα διενεργήσει τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού δωρεάν (drive through test Covid-19) για τους κατοίκους της Άρτας.

Οι πολίτες με το αυτοκίνητο τους (μέχρι δύο άτομα) και τηρώντας τα απαραίτητα Μέτρα Ατομικής Προστασίας θα μπορούν να κάνουν δωρεάν το rapid test για τον κορωνοϊό.

Δεν θα πρέπει να κατέβουν από το αυτοκίνητο και είναι απαραίτητο να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Ταυτότητας, καθώς και να έχουν αποστείλει μήνυμα στο 13033 τον αριθμό 1.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης,  σε σχετική του δήλωση αναφέρθηκε στο πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας των υπηρεσιών του Δήμου με τους υπεύθυνους λήψης των αποφάσεων για την μείωση της διασποράς του Covid – 19 στην Άρτα: «Αυτή είναι μια ακόμη πρωτοβουλία που γίνεται στην Άρτα, δωρεάν και προς όλους, για να ελέγξουμε την πανδημία στην περιοχή μας. Σε μία εποχή που οι αγκαλιές δίνονται με μέτρο, είμαι βέβαιος ότι οι Αρτινοί θα αγκαλιάσουν αυτή την δράση. Προχωράμε με σύνεση, ασφάλεια και καρτερικότητα».

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...