Δευτέρα , 14 Ιουνίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ / Δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης στις κοινότητες των Ρομά του Δήμου Ιωαννιτών

Δράσεις του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης στις κοινότητες των Ρομά του Δήμου Ιωαννιτών

Σε σειρά δράσεων στις κοινότητες των Ρομά στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών προχώρησε η Συντονιστική Ομάδα του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης.

Σε όλους τους καταυλισμούς έγινε εκτενής ενημέρωση από στελέχη του Δήμου και με την παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω της πανδημίας και ζητήθηκε η αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Η Συντονιστική Ομάδα προχώρησε σε έλεγχο και διασφάλιση της πρόσβασης σε πόσιμο νερό, ενώ έγινε καταγραφή των εκπαιδευτικών αναγκών προκειμένου οι μαθητές να μετέχουν στην τηλεκπαίδευση.

Όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, οι παρεμβάσεις στις κοινότητες των Ρομά θα συνεχιστούν με σκοπό την πλήρη ενημέρωση και την τήρηση των μέτρων.

Δείτε Επίσης

«Σημαντικός ο ρόλος των Συμβουλίων Ένταξης Μεταναστών» ήταν το συμπέρασμα της διαδικτυακής εκδήλωσης του Δήμου Ιωαννιτών και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες

Ιδιαίτερα χρήσιμα και σημαντικά ήταν τα συμπεράσματα από την εκδήλωση με θέμα «Τοπική Αυτοδιοίκηση και πολιτικές ...