Παρασκευή , 5 Ιουλίου 2024
Αρχική / Αθλητικά / Δυνατές εμφανίσεις και πρωτιές αθλητών του Ν.Ο.Ι. στις προκρίσεις της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας!

Δυνατές εμφανίσεις και πρωτιές αθλητών του Ν.Ο.Ι. στις προκρίσεις της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας!

Ιδιαίτερα θετικά αγωνιστικά δείγματα γραφής έδωσαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι έλαβαν μέρος στον διήμερο αγώνα αξιολόγησης, που διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το Σαββατοκύριακο στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, με στόχο να επιλέξει κωπηλάτες για την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας.

Πιο συγκεκριμένα, τα αδέλφια Θανάσης και Λεωνίδας Παλαιοπάνος πρωταγωνίστησαν σε κάθε κούρσα, στην οποία δοκιμάστηκαν, κατακτώντας την πρώτη θέση στη Δίκωπο και στην Τετράκωπο Νέων Ανδρών τόσο την πρώτη, όσο και τη δεύτερη ημέρα των αγώνων. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Ιάσονας Εξάρχου, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στο Σκιφ Εφήβων, ενώ τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και στις κούρσες της κατηγορίας Ανδρών, όπου πήρε τη δεύτερη θέση στο Διπλό Σκιφ παρέα με τον Παύλο Φαϊτά, ο οποίος επίσης ξεχώρισε τόσο στη συγκεκριμένη κατηγορία, όσο και σε εκείνη των Ανδρών κάτω των 23 ετών, όπου ήταν δεύτερος στο Σκιφ ελαφρών βαρών.

Αξιοσημείωτες αγωνιστικές επιδόσεις πέτυχαν επίσης το δίδυμο Ηλίας Μπλέτσας – Λεωνίδας Κοπίδης που αποτέλεσαν μία μαχητική Δίκωπο, η οποία βγήκε τρίτη την πρώτη ημέρα των αγώνων και πέμπτη τη δεύτερη ημέρα, με πολύ μικρή χρονική διαφορά από τις πρώτες θέσεις. Διακρίθηκαν, επίσης, η Κατερίνα Γκόγκου, που πήρε μία δεύτερη και μία τέταρτη θέση στο Σκιφ Νεανίδων και την τρίτη θέση στα διπλά, ο Γιώργος Κώτσιας, ο οποίος ήταν πρώτος στον μικρό τελικό του Σκιφ ελαφρών βαρών Νέων Ανδρών, οι Ανδρέας Καρέτσος – Σπύρος Γεωργίου, που κατέλαβαν την πρώτη θέση στον μικρό τελικό της Δικώπου Εφήβων, και -τέλος- ο Βασίλης Σαραλιώτης, ο οποίος πήρε το «βάπτισμα του πυρός» με το Σκιφ Εφήβων, κάνοντας μία καλή κούρσα τη δεύτερη ημέρα.

Μετά το τέλος των προκρίσεων έμειναν στον Σχοινιά για προπονήσεις με την Εθνική Ομάδα, εκτός από τον Στέφανο Ντούσκο, οι Θανάσης και Λεωνίδας Παλαιοπάνος, καθώς και ο Παύλος Φαϊτάς. Σύντομα αναμένεται η έναρξη κοινοβίου για τις κατηγορίες Εφήβων – Νεανίδων, στο οποίο θεωρείται σίγουρη η πρόσκληση κι άλλων από τους παραπάνω αθλητές του Ν.Ο.Ι.

Δείτε Επίσης

Συνάντηση του Θωμά Μπέγκα με μέλη του συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ

Συνάντηση με μέλη του αθλητικού συλλόγου Πύρρος ΑμεΑ είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Πολιτών ...