Τρίτη , 18 Ιουνίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Δυο επεμβάσεις στο Πανεπιστημιακό, για…φιλανθρωπικό σκοπό!

Δυο επεμβάσεις στο Πανεπιστημιακό, για…φιλανθρωπικό σκοπό!

Με την ανακοίνωση των στατιστικών δεδομένων, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ενημερώνει ότι με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 09 Ιουνίου 2022 η συμμετοχή στον Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο για την βοήθεια στα πληττόμενα Νοσοκομεία της Ουκρανίας, LiveAid CTO/Complex PCI 2022 – Υπεύθυνος Ιατρός κ. Δημήτρης Νίκας, Επεμβατικός Καρδιολόγος της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής (Διευθυντής Καθ. Θ. Κωλέττης).

Πρόσφατα έγιναν γνωστά τα στατιστικά στοιχεία παρακολούθησης της ζωντανής αναμετάδοσης στα οποία αναφέρεται ότι υπήρξαν περισσότεροι από 800 συμμετέχοντες ειδικοί Ιατροί και Επεμβατικοί Καρδιολόγοι, από 73 συνολικά Χώρες παγκοσμίως, οι οποίοι είχαν περισσότερες από 5500 επισκέψεις (views) για πάνω από 29 ώρες συνολικής ζωντανής αναμετάδοσης.

Όσον αφορά την συμμετοχή του Νοσοκομείου μας, πραγματοποιήθηκαν δύο (2) επεμβάσεις:  η πρώτη αναμεταδόθηκε ζωντανά μέσω διαδυκτίου (Live Streaming) για περισσότερο από 90 λεπτά με συνεχή αλληλεπίδραση, ερωτήσεις και σχόλια εκ των συμμετεχόντων, ενώ η δεύτερη επέμβαση καταγράφηκε ζωντανά προς παρουσίαση σε εκπαιδευτικά τεχνικά σεμινάρια ( “Live-in-a-box case”). Αμφότερες οι επεμβάσεις περατώθηκαν με πλήρη επιτυχία. Οι ασθενείς εξήλθαν του Νοσοκομείου πλήρως υγιείς.

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για άλλη μία φορά, είναι παρόν σε όλες τις Επιστημονικές Εκδηλώσεις, και στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια Φιλανθρωπίας, Πολιτισμού και Επιστήμης, σε τοπικό και Παγκόσμιο επίπεδο. Σκοπός και Στόχος του Νοσοκομείου μας είναι η προάσπιση της Υγείας του Ανθρώπου με την παροχή υψηλής ποιότητας Υγειονομικών Υπηρεσίων.

 

                                           Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΓΝΙ

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...