Πέμπτη , 24 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Εκπαίδευση / Ε.Κολιοφώτη-“Οι μαθητές μαθαίνουν τι σημαίνει σεβασμός πραγματικά στο περιβάλλον”.Χρυσό βραβείο για το 2ο Δημοτικό Καναλακίου και τη μελέτη για τη δημιουργία ενός “πράσινου” σχολείου.

Ε.Κολιοφώτη-“Οι μαθητές μαθαίνουν τι σημαίνει σεβασμός πραγματικά στο περιβάλλον”.Χρυσό βραβείο για το 2ο Δημοτικό Καναλακίου και τη μελέτη για τη δημιουργία ενός “πράσινου” σχολείου.

 

Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])—Με ειδική αφιέρωση στους εκπαιδευτικούς του 2ου δημοτικού σχολείου Καναλακίου ,στους γονείς αλλά πάνω από όλα στους μαθητές παλιούς και  νέους που αποτελούν όπως είπε “πηγή έμπνευσης και δύναμης ” ,ολοκλήρωσε την  συνέντευξή  της, η πρώην διευθύντρια του σχολείου  Ελένη Κολιοφώτη στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος),στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, με αφορμή την Πανελλήνια διάκριση του σχολείου.

Το 2ο Δημοτικό Καναλακίου έλαβε Χρυσό Βραβείο στην ενότητα διοίκηση-οικονομία, κατηγορία κτίριο- εγκαταστάσεις .Το βραβείοπαρέλαβε η Ελένη Κολιοφώτη στην απονομή που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η Ελένη Κολιοφώτη ανέδειξε την “χαρά των μαθητών” ,αλλά και την  αξία “να μαθαίνουν τι σημαίνει σεβασμός πραγματικά στο περιβάλλον.”

Ηχητικό ΕΔΩ)

Η σημαντική αυτή διάκριση τη μοναδική για όλη την Ήπειρο , αφορούσε τη μελέτη για ένα πράσινο σχολείο και την ενεργειακή αναβάθμιση του συγκροτήματος η οποία ξεχώρισε στον 8ο διαγωνισμό Education Leaders Awards 2023 που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS events με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.

Πρόεδρος της Επιτροπής που επέλεξε τους νικητές ήταν η Άννα Διαμαντοπούλου ενώ το Χρυσό Βραβείο στην συγκεκριμένη κατηγορία έχει ιδιαίτερη σημασία  αφού συμμετείχαν πανεπιστήμια, ιδιωτικά και δημόσια σχολεία , κολέγια κ.ο.κ

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...