Παρασκευή , 21 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ε. Ντζάνη: Έχουμε ήπια αύξηση κρουσμάτων στα Γιάννινα

Ε. Ντζάνη: Έχουμε ήπια αύξηση κρουσμάτων στα Γιάννινα

Από: Χάρης Δάφλος–

Την εκτίμηση ότι τα τελευταία 24ωρα έχουμε ήπια αύξηση κρουσμάτων στα Γιάννινα διατύπωσε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Ε. Ντζάνη, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος).

Η κ. Ντζάνη ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η αύξηση αυτή αποτυπώνεται και στις εξετάσεις των δειγματοληπτικών ελέγχων των λυμάτων της πόλης των Ιωαννίνων, παρ΄ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι έλεγχοι και πρόσθεσε ότι θα πρέπει όλοι να παραμείνουμε σταθεροί στην τήρηση των μέτρων προστασίας.

Ακόμη σχολίασε τα όσα λέγονται και γράφονται για τις μεταλλάξεις του ιού αλλά και την “επανεμφάνιση” της κολχικίνης ως ένα παλιό αλλά αποτελεσματικό φάρμακο στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Ζ.Μακρή-Αποδείχθηκε ότι ήταν μια σωστή επιλογή .Θερμά συγχαρητήρια   στην εκπαιδευτική κοινότητα , στους γονείς, στους μαθητές και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)— Αποτίμηση  των πρωτοβουλιών  της κυβέρνησης για θέματα που αφορούν την λειτουργία  των ...