Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ε. Ντζάνη: Μεγάλο “στοίχημα” το άνοιγμα των σχολείων

Ε. Ντζάνη: Μεγάλο “στοίχημα” το άνοιγμα των σχολείων

Από: Χάρης Δάφλος–

Ως ένα μεγάλο στοίχημα της Κυβέρνησης, του Υπουργείου Παιδείας, της εκπαιδευτικής κοινότητας και γενικότερα της κοινωνίας χαρακτήρισε το άνοιγμα των σχολείων στις 7 Σεπτεμβρίου η κ. Ευαγγελία Ντζάνη Αναπληρώτρια καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Υγιεινής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” ( Χάρης Δάφλος).

Για να κερδίσουμε ωστόσο αυτό το στοίχημα τόνισε η κ. Ντζάνη, θα πρέπει να έχουν προβλεφθεί όλες οι δικλείδες ασφαλείας γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό τα σχολεία να ξεκινήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου.

Σχετικά με τον αριθμό των κρουσμάτων επανέλαβε ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι οι πιο κρίσιμες θα δείξουν προς τα που πηγαίνουμε και χρειάζεται να υπάρχει απ΄όλους μας αυξημένη προσοχή.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Χ.Τσιλιώτης(Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου –Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων)- Η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου κατήγαγαν πραγματικά μία μεγάλη νίκη.Ανεπίτρεπτο το φαινόμενο των «αυτόκλητων «δικαστών» του πεζοδρομίου»

Από Γιώργος Γκόντζος (ggontzos@yahoo.gr)—  Νομικές  διαστάσεις, Συνταγματικές προσεγγίσεις και κοινωνικά φαινόμενα , με αφορμή την ...