Πέμπτη , 16 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Έφυγε ο Λάμπρος Τζίμας

Έφυγε ο Λάμπρος Τζίμας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πρώην Δημοτικού Συμβούλου, Λάμπρου Τζίμα, ο οποίος υπηρέτησε με όλες του τις δυνάμεις και για πολλά χρόνια τα κοινά και την πόλη, συνήλθε εκτάκτως και ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ:

  1. Να εκφράσει τη βαθύτατη θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
  2. Να διαθέσει χρηματικό ποσό στη μνήμη του για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου Ιωαννιτών.
  3. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο.

Εξάλλου, ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ, κ. Νίκος Γκόντας, καθώς και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης, απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και κρατούν στη μνήμη τους τον άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη Λάμπρο Τζίμα, με τα εξής λόγια:

«Ένας καλός φίλος, ένας άξιος συνεργάτης, ένας εκλεκτός συμπολίτης μας, ο Λάμπρος Τζίμας, έφυγε από την ζωή εντελώς πρόωρα και εντελώς αναπάντεχα, βυθίζοντας σε θλίψη πρώτα την οικογένειά του και ύστερα όλους εμάς, που είχαμε την ευτυχία να συνεργαστούμε μαζί του και να τιμηθούμε με την άδολη φιλία του. Ο Λάμπρος, ως άνθρωπος των ΜΜΕ, όπου για πολλές δεκαετίες προσέφερε τις υπηρεσίες του ως άριστος τεχνικός, διακόνησε με επιτυχία τον χώρο της αυτοδιοίκησης και στον Α’ και στον Β’ βαθμό. Πιστός στις ιδέες και απόψεις του, προσέφερε τις υπηρεσίες του με προσήλωση, με συνέπεια και αξιοπρέπεια, επιδεικνύοντας απαράμιλλο ήθος, κάτι που τον έκανε αξιαγάπητο σε φίλους και συνεργάτες και γενικά στην κοινωνία, στην οποία έζησε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Χαμηλών τόνων, υψηλής όμως προσφοράς, άνθρωπος, ο Λάμπρος έγινε παράδειγμα αφοσίωσης στο καθήκον του. Εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ την περίοδο 2010 – 2014 και 2014 – 2019 και τίμησε με το παραπάνω την ψήφο των συμπολιτών μας, με τις παρεμβάσεις που έκανε προς όφελος των συμφερόντων της πόλης, στην οποία μεγάλωσε και έζησε. Το άγγελμα της απώλειας του φίλου μας έφερε σε όλους μας απέραντη θλίψη, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό στην οικογένειά του και σε όλους μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει στη γενέθλιά του Γη…»

Με τα ίδια λόγια, τέλος, καταλήγουν η παράταξη «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» και ο επικεφαλής της, Θωμάς Μπέγκας, εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λάμπρου Τζίμα για την απώλειά τους:

«Στη διάρκεια της προηγούμενης θητείας ο εκλιπών υπήρξε σημαντικό μέλος του δημοτικού συμβουλίου και συνέβαλε με τις θέσεις και τις προτάσεις του στην προώθηση των θεμάτων του Δήμου Ιωαννιτών.

Άνθρωπος ήπιων τόνων και υποστηρικτής των συναινέσεων, ξεχώρισε για το ήθος του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

Ο Λάμπρος Τζίμας διετέλεσε στο παρελθόν μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ιωαννίνων και πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες στην εξέλιξη και ανάπτυξη του σταθμού. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι του Δ/Ρ Ιωαννίνων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...