Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης, εξωραϊσμού και καθαρισμού στις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Ζαλόγγου

Εκτεταμένες εργασίες αποκατάστασης, εξωραϊσμού και καθαρισμού στις Τοπικές Κοινότητες της Δ.Ε. Ζαλόγγου

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές, που άφησαν οι βροχοπτώσεις σε αγροτικούς δρόμους σε Νέα Σινώπη, Κανάλι και Καστροσυκιά, καθιστώντας τους σε πολλά σημεία απροσπέλαστους, ενώ έγιναν καθαρισμοί και κλαδέματα δέντρων σε κεντρικά σημεία της Νέας Σαμψούντας και της Λυγιάς, καθώς και απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων από σημεία, όπου είχε σημειωθεί συσσώρευσή τους.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, κ. Νίκος Γεωργάκος, δήλωσε σχετικά:

«Η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας αποτελεί για εμάς καθήκον και βασική προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουμε καθημερινά να πραγματοποιούμε εργασίες αποκατάστασης σε σημεία του αγροτικού δικτύου, που επλήγησαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του χειμώνα και της κλιματικής αλλαγής, ενώ παράλληλα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια με όλες τις δυνάμεις μας σε κάθε γωνιά και γειτονιά του Δήμου μας είτε απομακρυσμένη είτε κεντρική, ώστε να είναι ευπρεπισμένη, προσβάσιμη και καθαρή. Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η κοινωνία μας λόγω της πανδημίας, διαβεβαιώνω τους πολίτες ότι ο Δήμος Πρέβεζας δεν έχει σταματήσει ούτε μια μέρα τις απαιτούμενες προετοιμασίες, σχεδιασμούς και εργασίες για την επόμενη τουριστική περίοδο, η οποία -με ανακοίνωση του αρμόδιου υπουργού- ξεκινά από τα μέσα Μαΐου. Όλοι μας ευελπιστούμε το καλοκαίρι να είναι εφέτος, παρά τις δυσκολίες από την πανδημία, ακόμα πιο επιτυχημένο από το περασμένο έτος, όταν ο Δήμος μας έκανε τη θετική διαφορά, μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία. Ο πανέμορφος τόπος μας θα προσφέρει εκ νέου μοναδικές ασφαλείς και μαγευτικές στιγμές τόσο στους επισκέπτες μας από κάθε γωνιά του κόσμου, όσο και στους αγαπημένους μας απόδημους “.

Δείτε Επίσης

Αινιγματική δήλωση του Γ.Τσίμαρη σε σχέση με την στήριξη του στις δημοτικές εκλογές-Τώρα  θα πράξουμε ως ΠΑΣΟΚ.. Προέρχομαι από τα σπλάχνα αυτής  της παράταξης , εξυπακούεται ,αλλά είναι  άλλος ο ρόλος  μου τώρα.

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—  “Τώρα  είμαστε  σε  ένα άλλο μετερίζι.Είμαστε  βουλευτές  και   ασχολούμαστε  με την κεντρική ...