Παρασκευή , 17 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:«ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ»ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΈΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:«ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ»ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων  αποφασίστηκε η διοργάνωση Εκδήλωσης-Έκθεσης τοπικών προϊόντων:«Γνωρίζοντας τα τοπικά μας προϊόντα» στα πλαίσια της ενδυνάμωσης του brandname των προϊόντων  καθώς και της άμεσης προβολής τους.

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως και τις 28 Αυγούστου στην πλατεία Μαβίλη και σας καλούμε, αν επιθυμείτε να εκθέσετε τα προϊόντα σας, να αποστείλετε emailστο Επιμελητήριο Ιωαννίνων στην  κα Άννα Ζέρβα enterprise-europe@cci-ioannina.gr ή να τηλεφωνήσετε για την συμμετοχή σας στο 2651076589,το αργότερο έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Έκθεση έχουν όλες οι Επιχειρήσεις πιστοποιημένων τοπικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών και η συμμετοχή τους είναι δωρεάν, ενώ θα υπάρξει και δυνατότητα άμεσης πώλησης των προϊόντων.

Δείτε Επίσης

Χ.Ματσούκας: (ΕΤΕΠ Τομέα Υγείας του Παιδιού):Ενδιαφερόμαστε πρώτα απ’ όλα για την ασφάλεια των φοιτητών , των εργαζόμενων και των δομών-Έχουμε σαν όπλο μας το εμβόλιο.

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Ο κόσμος έχει κουραστεί , και οι φοιτητές και εμείς έχουμε κουραστεί στα ...