Παρασκευή , 18 Απριλίου 2025
Αρχική / Επικαιρότητα / Ενημέρωση της ΔΕΥΑΙ σχετικά με την πληρωμή λογαριασμών και διακανονισμών

Ενημέρωση της ΔΕΥΑΙ σχετικά με την πληρωμή λογαριασμών και διακανονισμών

Από: Χάρης Δάφλος–

Η ΔΕΥΑΙ γνωρίζει στους πελάτες της ότι οι λογαριασμοί και οι δόσεις διακανονισμών που πρέπει να πληρωθούν από 17 Μαρτίου έως 17 Απριλίου, σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής, μπορούν να πληρωθούν στα ταμεία της ΔΕΥΑΙ ακόμη και με ένα μήνα καθυστέρηση (από 17/4 έως 17/5) χωρίς προσαυξήσεις.

Τα ταμεία της ΔΕΥΑΙ στην Ανατολή και τον Κατσικά δεν θα λειτουργήσουν για δύο εβδομάδες. Τα κεντρικά ταμεία Αβέρωφ 3 και 8ης Μεραρχίας 3-5 θα λειτουργούν κανονικά αλλά παρακαλούνται οι πολίτες να εισέρχονται ένας-ένας.

Η ΔΕΥΑΙ ενθαρρύνει τους δημότες να εγγραφούν στην πλατφόρμα ydata.euή να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω Τραπεζών.

Δείτε Επίσης

“Μουσική Άνοιξη” από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων

Το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων παρουσιάζει στα Ιωάννινα ένα φεστιβάλ με τέσσερις συναυλίες ...