Πέμπτη , 9 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ιωαννίνων / Ενστάσεις από την «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» για τον χειρισμό του διαγωνισμού οδοφωτισμού της πόλης

Ενστάσεις από την «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» για τον χειρισμό του διαγωνισμού οδοφωτισμού της πόλης

Η «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» κάνει λόγο για «σιγή ιχθύος» εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, σχετικά με τις εξελίξεις στον διαγωνισμό του οδοφωτισμού του Δήμου Ιωαννιτών, σύμφωνα με την ανακοίνωση που ακολουθεί:

«Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα…
Σε αυτόν τον στίχο του γνωστού τραγουδιού του Βασίλη Παπακωνσταντίνου συνοψίζεται η αγωνία που διακατέχει την παράταξή μας σε σχέση με τα όσα γίνονται γνωστά τις τελευταίες μέρες για το έργο της αναβάθμισης του οδοφωτισμού και την αμήχανη στάση που κρατά η Δημοτική Aρχή.
Από τα όσα δημοσιοποιήθηκαν στην επιστολή της δικηγόρου της Περιφέρειας Ηπείρου, κ. Τατάγια, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση σύνταξης των τευχών δημοπράτησης του έργου, αλλά και απ’ αυτά που ειπώθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, γίνεται πλέον απόλυτα σαφές ότι η αναβάθμιση του οδοφωτισμού στον Δήμο Ιωαννιτών, έστω κι όπως έχει επιλέξει να την υλοποιήσει η Δημοτική Αρχή, κινδυνεύει.
Στην επιστολή – απάντηση της κ. Τατάγια, στην ιστοσελίδα pbnews.gr, περιγράφονται μια σειρά προβληματισμών και “σκοτεινών” σημείων που είναι άγνωστο αν έχουν αλλάξει στην μελέτη, με τη οποία πρόκειται να επαναδημοπρατηθεί το έργο.
Κι απορούμε ειλικρινά, απ’ όλα αυτά που δημοσίως πια έγιναν γνωστά απ’ αυτή την επιστολή, κατά πόσο η Δημοτική αρχή αγωνιά για την εξέλιξη του έργου.
Πιστεύει ότι την αφορούν και οφείλει έστω και την ύστατη στιγμή να έχει ξεκάθαρη άποψη για το διαγωνισμό;

Τελικά τα όσα υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή για ένα έργο που αφορά αποκλειστικά τον Δήμο Ιωαννιτών η Δημοτική Αρχή έχει παραδώσει εν λευκώ τη διαχείρισή του στην Περιφέρεια, αποτυπώνουν την μοναδική αλήθεια.

Συνεχίζουμε ως παράταξη να προτρέπουμε τη Δημοτική Αρχή να συμμετάσχει ενεργά, μέσω των υπηρεσιών του Δήμου, στη σύνταξη των τευχών δημοπράτησης.»

Δείτε Επίσης

Το δέντρο της θα ανάψει η Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων

Το δέντρο της θα ανάψει η Αδελφότητα Σκλιβανιτών Ιωαννίνων στην κεντρική πλατεία της Σκλίβανης το ...