Πέμπτη , 8 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Επανέναρξη λειτουργίας των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών

Επανέναρξη λειτουργίας των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών

Έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αναστολής λειτουργίας των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» Δήμου Ιωαννιτών, έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε.

Ο «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» θα υποδεχτεί ξανά από Δευτέρα 11 Ιανουαρίου όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα ώστε να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία των Σταθμών μας.

Το Δ.Σ. του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» εύχεται από την μεριά του σε όλους, παιδιά, γονείς αλλά και σε όλο το προσωπικό των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών ένα νέο, ασφαλές και δημιουργικό ξεκίνημα γεμάτο υγεία, με υπομονή και επιμονή, δίνοντας το μήνυμα ότι όλοι μαζί με συνεργασία και θέληση θα προσπεράσουμε την κάθε δυσκολία. Θέλουμε τα παιδιά μας στους χώρους των Σταθμών μας να περνούν όμορφες και δημιουργικές στιγμές και να αποκτούν δυνατές και χαρούμενες αναμνήσεις.

Όλο το προσωπικό των Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών  θα υποβληθεί  σε προληπτικά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού αύριο Σάββατο 9 Ιανουαρίου που θα διεξαχθεί σε χώρο του ΚΕΠΑΒΙ ώστε να αποτραπεί τυχόν εξάπλωση του ιού, ύστερα από την συνεργασία του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» με τον ΕΟΔΥ, την Περιφέρεια Ηπείρου και την 6η ΥΠΕ τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...