Τρίτη , 11 Ιουνίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Επέστρεψε η “χρυσή” Κατερίνα Γκόγκου

Επέστρεψε η “χρυσή” Κατερίνα Γκόγκου

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Κατερίνα Γκόγκου, μέλος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που διεξήχθη στη λίμνη Varese από 27-31 Αυγούστου.

2.8.22 gkogkou

H νεαρή αθλήτρια, μετά από δυναμικές εμφανίσεις, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2022 στο Σκιφ Νεανίδων καθώς και Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ίδιο αγώνισμα, αναδεικνύοντας την Ελλάδα πρώτη δύναμη στη γενική κατάταξη στην κατηγορία -19!

Ο Ν.Ο.Ι., για μία ακόμη φορά, κέρδισε τις εντυπώσεις αποδεικνύοντας τη διαχρονική του αξία στο Διεθνές στερέωμα, με αθλητές που τιμούν το άθλημα της κωπηλασίας και αγωνίζονται με πάθος φέρνοντας τον Όμιλο ψηλά στις παγκόσμιες κατατάξεις.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων έφερε και άλλες σημαντικές διακρίσεις. Την πρώτη θέση στο μικρό τελικό του αγωνίσματος 2- εφήβων κατέλαβε το πλήρωμα του Ν.Ο.Ι. που αποτελούνταν από τους Κούτρα Δημήτρηκαι Κωστούλα Βασίλη ενώ η Παπαϊωάννου Δήμητρα, στην πρώτη της εμφάνιση σε Διεθνή αγώνα, κατέλαβε τη 2ηθέση στο μικρό τελικό στο αγώνισμα της 4- Νεανίδων.

Τη 2η θέση στο διπλό σκιφ Εφήβων στον Τελικό Γ’ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κέρδισε ο Κοπίδης Λεωνίδας και τέλος, σε μια κατηγορία παραπάνω, δηλ -23, ο αθλητής του σωματείου Φαϊτας Παύλος πήρε την 2η θέση στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Νέων Ανδρών στον τελικό Γ’.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωάννινων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην μεγάλη προσπάθεια των αθλητών της και φυσικά στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γκόγκου Αικατερίνη, η οποία για μια ακόμη φορά έκανε περήφανους τόσο το σωματείο όσο και ολόκληρη την Ελλάδα και κατάφερε να ακουστεί ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος.  Ο Ν.Ο.Ι. αισθάνεται υπερήφανος για όλα τα παιδιά του σωματείου, που με το ήθος τους και μέσα από σκληρή προπόνηση και προσπάθεια δικαιώνονται για τους κόπους τους.

Παράλληλα, η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωάννινων συγχαίρει τους προπονητές του σωματείου Τσίλη Γιάννη, Λιόντο Φώτη, Λιόλιο Σάκη, Ευθυμίου Βασίλη και Μηλιώτη Παναγιώτη και δίνει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στον Παλαιοπάνο Απόστολο που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας της ομάδας και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους γονείς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους. Τέλος, η Διοίκηση εκφράζει τα συγχαρητήριά της και στους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής Ομάδας καθώς και στα σωματεία τους  για τα εκπληκτικά αποτελέσματα, ανεξαρτήτως θέσης, και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους για άλλες μεγάλες στιγμές.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...