Παρασκευή , 5 Ιουλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Δημαρχείο Ιωαννίνων

Επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στο Δημαρχείο Ιωαννίνων

Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Μωυσής Ελισάφ.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και έδωσε τη δυνατότητα να συζητηθούν θέματα, που αφορούν στην ενίσχυση της συνεργασίας και στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή δώρων.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε δήλωσή του ανέφερε:

«Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η χαρά και η τιμή που βρίσκομαι στην πόλη των Ιωαννίνων, όπου εδρεύει η 8η Ταξιαρχία. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύ κοντά με την κοινωνία και θα εξακολουθήσουν να είναι. Συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη βοήθεια προς τους συμπατριώτες μας. Βασικό πεδίο, που μας απασχολεί αυτό το διάστημα, είναι ο εμβολιασμός και η αντιμετώπιση του Covid-19. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα, με την βοήθεια όλων των παραγόντων της πολιτείας, θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε απ΄ αυτό το βάσανο και να προχωρήσουμε μπροστά.

Οι ένοπλες δυνάμεις, με τη δραστηριότητα και τις δράσεις τους, εξασφαλίζουν την εδαφική κυριαρχία και την εθνική ανεξαρτησία και εγγυώνται την ασφάλεια της πατρίδας συμβάλλοντας στην ειρήνη, στη σταθερότητα και στην ασφάλεια στην περιοχή».

Δείτε Επίσης

Τριήμερο δράσεων Αστρονομίας στα Ιωάννινα 11-13 Απριλίου 2024

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών και Δραστηριότητες για το ευρύ κοινό Ηράκλειο Κρήτης, 1η Απριλίου 2024. Το Ινστιτούτο ...