Τρίτη , 14 Νοεμβρίου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΙΑΡΧΟΥ :Λεφτά ξοδεύονται κατά βούληση…. Προς εξυπηρέτηση κάποιων ;και ποιών ;

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΙΑΡΧΟΥ :Λεφτά ξοδεύονται κατά βούληση…. Προς εξυπηρέτηση κάποιων ;και ποιών ;

“Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Καχριμάνης διαψεύδει τον ίδιο του τον εαυτό ποντάροντας στην ασθενή μνήμη των πολιτών αλλά και στην «ιδιότυπη ασυλία» την οποία απολαμβάνει (ή τουλάχιστον που απολάμβανε μέχρι τώρα, γιατί πλέον φαίνεται ότι πολλοί είναι εκείνοι  που άρχισαν να «κρατούν αποστάσεις»),  αφού ελάχιστοι ασχολούνται με τα πραττόμενά του.

Ετσι  με ανάρτησή (3-5-2022) του στην προσωπική του σελίδα στο facebook (την οποία αργότερα εμπλούτισε και με άλλα φληναφήματα), και όχι με τον συνηθισμένο πομπώδη τρόπο του, ενημερώνει τους πολίτες για την «Τοποθέτηση Αγωγών  2 μέτρων διαμέτρου στην Οδό από Κόμβο οδού Νιάρχου έως Πράκτικερ.» και συνεχίζει  «Είχαμε Μεγάλες κατολισθήσεις της οδού με τις Μεγάλες ΒΡΟΧΟΠΤΏΣΕΙΣ του τέλους 2021» 

Προφανώς ο κ. Καχριμάνης καθιζήσεις θα ήθελε να γράψει, αλλά είναι τόσες πολλές οι  «κατολισθήσεις» στους 4 νομούς των οποίων «επιλαμβάνεται» που του δικαιολογείται η αστοχία.

Ωστόσο στις 4-2-2022 ο ίδιος ο κ. Καχριμάνης στο εργοτάξιο της οδού Νιάρχου δήλωνε …

«Ερωτηθείς σχετικά, σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνει βελτίωση και των παράπλευρων οδών, με δεδομένο τον κυκλοφοριακό φόρτο, ενώ στο «τραπέζι» έχει πέσει και η κατασκευή κόμβου στην εθνική οδό,  στο ύψος του Praktiker,  προκειμένου να συνδεθεί με τον κόμβο της Πεδινής, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε όλες τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.»

Εκ των προεκτεθέντων γίνεται σαφές ότι το εύρημα  των «κατολισθήσεων» αποτελεί πρόφαση (το περίεργο βέβαια θα ήταν να υπάρχει συνέπεια των διαχρονικά λεγομένων του κ. Καχριμάνη) για να καλυφθεί η τάφρος και να διαπλατυνθεί η συγκεκριμένη οδός προς εξυπηρέτηση κάποιων παρόδιων όπως είχε προαναγγελθεί από τις 4-2-2022.  Θα είχε ενδιαφέρον χάριν ποίων γίνεται αυτό, με αυτόν τον τρόπο.

Ωστόσο το μείζον είναι η λογική με την οποία πραγματοποιούνται τα «έργα»….

Ότι «πέσει» στο τραπέζι, χωρίς εκπόνηση μελέτης με τον προσήκοντα τρόπο, χωρίς περιβαλλοντική εκτίμηση, χωρίς στάθμιση (εν προκειμένω) του κινδύνου πλημμυρών, χωρίς κυκλοφοριακό σχεδιασμό κ.λ.π.

Με την οδό Νιάρχου ως υπόβαθρο που φαίνεται  να «γεννά» και πολλά άλλα «εργάκια»..

 

Αυτή είναι η λογική Καχριμάνη.

Οι ευθύνες  όμως των εμπλεκομένων υπηρεσιών μεγάλες και προφανείς…

Παρατίθεται η ανάρτηση του κ. Καχριμάνη..

Δείτε Επίσης

Επίδομα θέρμανσης: Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα

Μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου θα έχουν πιστωθεί τα πρώτα χρήματα για όλους εκείνους τους δικαιούχους ...