Πέμπτη , 25 Φεβρουαρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ευχαριστίες της ΔΕΥΑΙ προς τις εταιρείες «ΒΙΚΟΣ» και «ΖΑΓΟΡΙ» για τη δωρεάν προσφορά εμφιαλωμένου νερού

Ευχαριστίες της ΔΕΥΑΙ προς τις εταιρείες «ΒΙΚΟΣ» και «ΖΑΓΟΡΙ» για τη δωρεάν προσφορά εμφιαλωμένου νερού

Η ΔΕΥΑΙ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις πιο θερμές της ευχαριστίες προς τις δύο μεγάλες βιομηχανίες της περιοχής μας «ΒΙΚΟΣ» και «ΖΑΓΟΡΙ», οι οποίες προσέφεραν δωρεάν 13.000 περίπου φιάλες ύδατος του 1,5 λίτρου, για να διανεμηθούν σε συμπολίτες μας κατά τη διάρκεια της χθεσινής διακοπής του νερού στην πόλη.

Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο, διότι αφενός όλα τα φορτηγά του Δήμου Ιωαννιτών ήταν απασχολημένα με τη μεταφορά αλατιού και αφετέρου -λόγω της αργίας- ο αριθμός των διαθέσιμων εργαζομένων στις δύο εταιρείες ήταν περιορισμένος.

Αποδείχθηκε όμως, για ακόμη μία φορά, ότι, σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, οι συνεργασίες μεταξύ τοπικών αρχών και τοπικών εταιρειών μπορούν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα.

Δείτε Επίσης

Η απάντηση του Αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας για τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, η οποία απέρριψε στη διαδικασία ...