Πέμπτη , 2 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / Ευχαριστήρια Επιστολή του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας προς τη σχολή Πολεμικών Τεχνών του Κωνσταντίνου Ζάγκα

Ευχαριστήρια Επιστολή του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας προς τη σχολή Πολεμικών Τεχνών του Κωνσταντίνου Ζάγκα

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας, κα Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της στη σχολή Πολεμικών Τεχνών του Κωνσταντίνου Ζάγκα για τη σημαντική χορηγία του στο τμήμα Αθλητισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας, μέσω της δωρεάς ενός πολυμηχανήματος γυμναστικής, ολυμπιακού τύπου. Το πολυμηχάνημα θα τοποθετηθεί στον κλειστό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Ηγουμενίτσας, όπου υπάρχει άμεση ανάγκη χρήσης του από αθλητές, που προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, καθώς και για το πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

«Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης αυτής και σας ολόψυχη ευχή για υγεία, ευημερία και κάθε επιτυχία στη σχολή πολεμικών τεχνών «Tae Kwon Do Zagas» σε ό,τι κάνουν οι συντελεστές και αθλητές της Σχολής στη ζωή τους. Θεωρείται αυτονόητο ότι αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και βοήθειας, ειδικά στις σημερινές εποχές, θα πρέπει να αναδεικνύονται, ώστε να γνωρίζουν όλοι  τη στήριξη της Σχολής στον αθλητισμό του Δήμου Ηγουμενίτσας. Η δωρεά αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κοινωνικής ευθύνης, γι’ αυτούς που μπορούν να προσφέρουν», καταλήγει η κυρία Ζεϊμπέκογλου.

Δείτε Επίσης

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ-Αφιερωμένη στη Σλοβακία είναι η σημερινή ημέρα

Αφιερωμένη στη Σλοβακία είναι η σημερινή ημέρα στα Ιωάννινα, αποδεικνύοντας τη διεύρυνση των σχέσεων του ...