Δευτέρα , 8 Μαρτίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ.Στέφος: Όλα ο κύριος Μητσοτάκης τα θυσιάζει στον βωμό της επικοινωνίας

Γ.Στέφος: Όλα ο κύριος Μητσοτάκης τα θυσιάζει στον βωμό της επικοινωνίας

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- “Πρόταση που γίνεται από τον πανικό του κυρίου Μητσοτάκη γιατί τα θέματα ,όπως το μεταναστευτικό-προσφυγικό,πάνε πολύ άσχημα…Όλα ο κύριος Μητσοτάκης τα θυσιάζει στον βωμό της επικοινωνίας”. Με αυτές τις φράσεις σχολίασε την πρόταση για την υποψηφιότητα στη θέση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας,εκ μέρους του πρωθυπουργού, ο Γιάννης Στέφος, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ σε συνέντευξή του (Ηχητικό ΕΔΩ),στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος),στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Στην συνέχεια σημείωσε: “Ο κύριος Μητσοτάκης έχασε αυγά και πασχάλια για το προσφυγικό και την επανίδρυση εκ νέου του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και μέσα στον πανικό του έσπευσε να κάνει διάγγελμα για την υποψηφιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας”. Υπογράμμισε επίσης πως “διαμόρφωσε τρία σχέδια για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και δεν απέδωσε κανένα”.

Με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν την αλλαγή του σχεδιασμού του οδικού άξονα Ιωάννινα – Κακαβιά,  τόνισε πως “τα πράγματα εξελίσσονται δραματικά για την Ήπειρο”

Δείτε Επίσης

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καταγγέλλει παράτυπο εμβολιασμό στελεχών της ΝΔ και συγγενών τους στη Θεσσαλονίκη

Ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατέθεσε το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of