Πέμπτη , 20 Ιανουαρίου 2022
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Γ.Ζάχος -Το Πανεπιστήμιο να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας.Αυλαία σε μια επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία στην Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων.

Γ.Ζάχος -Το Πανεπιστήμιο να προσαρμόζεται στις ανάγκες της κοινωνίας και της οικονομίας.Αυλαία σε μια επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία στην Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων.

 

Από: Γιώργος Γκόντζος (ggontzos@yahoo.gr)==    “Το Πανεπιστήμιο το πρώτο που πρέπει να κάνει , και όχι μόνο το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,μιλώντας γενικότερα , είναι να προσαρμόζεται αυτή την στιγμή ,στις ανάγκες  της κοινωνίας και της οικονομίας”.Αυτό  το μήνυμα έστειλε προς πολλές κατευθύνσεις, ο Γιώργος   Ζάχος , σε συνέντευξή του στην εκπομπή  “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων, σε έναν  απολογισμό της πολύχρονης πορείας του στην Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων, με την ευκαιρία της συνταξιοδότησής του .

Ο Γ.Ζάχος που υπηρέτησε στην Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη από το 1983 και τα τελευταία 26 χρόνια ως Διευθυντής , με επάρκεια, ιδέες ενδιαφέρουσες , καινοφανείς πρωτοβουλίες και αποτελεσματικότητα, αναφέρθηκε σε κινήσεις   για την ανάπτυξη της Βιβλιοθήκης  , την καθιέρωση νέων υπηρεσιών  για την εξυπηρέτηση των αναγνωστών της , και όλα όσα έγιναν και ανέδειξαν  πανελλαδικά την Πανεπιστημιακή Βιβλιοθήκη ,τονίζοντας και την συμβολή του προσωπικού στην συνολική προσπάθεια.

Η συνέντευξη ΕΔΩ

Δείτε Επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ-Σημεία δωρεάν ελέγχου Covid-19 από τον ΕΟΔΥ

Άρτα,  Κέντρο Υγείας (ISO BOX), 09:00-15:00 Άρτα, ISOBOX-Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας, 09:00-15:00 Θεσπρωτία, ΓΝ Φιλιατών, 08:30-13:30 ...