Δευτέρα , 1 Ιουλίου 2024
Αρχική / Επικαιρότητα / ΓΙΑΝΝΕΝΑ- Ο Πανηπειρωτικός σύλλογος Πατρών, στηρίζει το οικοτροφείο της Μονής Δουραχάνης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ- Ο Πανηπειρωτικός σύλλογος Πατρών, στηρίζει το οικοτροφείο της Μονής Δουραχάνης

Mέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών παρέδωσαν κούτες με σχολική και γραφική ύλη, τρόφιμα μακράς διάρκειας, καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής στο οικοτροφείο της Ι.Μ. Δουραχάνη Ιωαννίνων. Η αποστολή του Συλλόγου που ξεκίνησε από την Πάτρα και αποτελούνταν από τους Χάιδα Αλέξανδρο, Πρόεδρο, Σπύρο Χάιδα, Αντιπρόεδρο, Φωφώ Τσόλκα, Έφορο Κυριών, Λευτέρη Τσόλκα, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Πίτσου Χαρά & Μπουρδάρα Πηνελόπη, μέλη τμημάτων, δέχτηκε θερμής υποδοχής από τους διευθυντές των σχολείων και τους υπεύθυνους του οικοτροφείου της Ι.Μ., Χρήστο Μπότση, Πολίτσου Δήμητρα, κ. Τεμπονέρα.
Από την ολιγόωρη παραμονή μας στο οικοτροφείο και την γειτνιάζουσα Ιερά Μονή, που βρίσκονται στους πρόποδες του όρους, Μιτσικέλι, απέναντι από τη λίμνη Παμβώτιδα, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για το έργο που επιτελείται στα σχολεία (δημοτικό και γυμνάσιο) του οικοτροφείου, να συνομιλήσουμε με τα παιδιά όπως, επίσης, να γνωρίσουμε την ιστορική πορεία μέσα στο χρόνο της εμβληματικής αυτής μονής της Ηπείρου.
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών που συνέβαλαν, ώστε να συγκεντρωθούν όλες αυτές οι ποσότητες βοήθειας και να προσφερθούν σε παιδιά .

Δείτε Επίσης

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων στις 03.04.2024 – ώρα 18.00.

Έχοντας υπόψη της διατάξεις των άρθρων 67 και 65 του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) όπως ...