Δευτέρα , 3 Οκτωβρίου 2022
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Παρουσία του Αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα η ημερίδα για τους αυτοδιοικητικούς της Ηπείρου

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Παρουσία του Αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα η ημερίδα για τους αυτοδιοικητικούς της Ηπείρου

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.), σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) και κάθε μία από τις 13 Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων (Π.Ε.Δ.) της χώρας, προγραμματίζει, για την περίοδο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2021, τη διοργάνωση Ημερίδων, με θέμα τα “Χρηματοδοτικά Προγράμματα της Νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 και τις ευκαιρίες για τους ΟΤΑ α΄ βαθμού”.
Στόχος των Ημερίδων είναι η έγκαιρη ενημέρωση και προετοιμασία των Ο.Τ.Α., για την αποτελεσματική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πηγών και εργαλείων της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου.
Οι κύριες παρεμβάσεις στις ημερίδες θα αφορούν:
▫Το ΕΣΠΑ 2021-2027 και τις ευκαιρίες για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
▫Το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που προσφέρει στην Τ.Α.
▫Τα Έργα και τις δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης που ενδιαφέρουν την Τ.Α.
▫Το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και τις λοιπές δράσεις του Υπουργείου Εσωτερικών
Η Ενημερωτική Ημερίδα για τους Δήμους της Περιφέρειας Ηπείρου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021, στην πόλη των Ιωαννιτών (Du Lac Congress Center & Spa, Κ. Παπούλια & Ίκκου).
Στις εργασίες της Ημερίδας θα παραστεί και θα μιλήσει ο Αναπλ. Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας.

Δείτε Επίσης

Απαγόρευση απόκτησης νέων ζώων, στον ιδιοκτήτη του δύστυχου μικρού γαϊδουριού στο το Γραμμένο

Εισαγγελική Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, μετά το σχετικό αίτημά της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, ...