Τετάρτη , 1 Δεκεμβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Σημαντικά τα οφέλη για την επιχειρηματικότητα από τις συναντήσεις στην Κύπρο

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Σημαντικά τα οφέλη για την επιχειρηματικότητα από τις συναντήσεις στην Κύπρο

Στην Κύπρο βρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Βασίλειος Βασιλείου και ο Οικονομικός Επόπτης κ. Μάκης Χρυσοστόμου, στα πλαίσια της «διπλωματίας πόλεων» μια δράση που οργανώθηκε από τον Δήμο Ιωαννιτών.

Οι κ.κ Βασιλείου και Χρυσοστόμου είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να συμμετάσχουν σε Β2Β συναντήσεις δημιουργώντας συνθήκες αναπτυξιακής στρατηγικής των επιχειρήσεων και να ανταλλάξουν σκέψεις, αγωνίες και ιδέες για την επόμενη ημέρα της επιχειρηματικότητας.

Παράλληλα βρέθηκαν στο Επιμελητήριο της Λευκωσίας συναντώντας την διοίκηση καθώς και επιχειρηματίες από την Κύπρο. Ο ΓΓ παρουσίασε αναλυτικά την οικονομική αποτύπωση της ΠΕ Ιωαννίνων μέσω των στοιχείων που έχει στην διάθεση του το Επιμελητήριο Ιωαννίνων από την οικονομική μελέτη την οποία είχε πραγματοποιήσει το προηγούμενο διάστημα.

Το κλίμα που δημιουργήθηκε με τους επιχειρηματίες της Κύπρου δημιούργησε σημαντικές συνθήκες συνεργασίας οι οποίες θα αποτυπωθούν το επόμενο διάστημα αφού θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση στα Ιωάννινα μετά από πρόσκληση που έκανε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Δείτε Επίσης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Στελέχη της Δημοτικής Αρχής, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση και την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου αποτέλεσαν ...