Δευτέρα , 17 Ιουνίου 2024
Αρχική / Ειδήσεις Ηπείρου / ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Στελέχη της Δημοτικής Αρχής, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Στελέχη της Δημοτικής Αρχής, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Θέματα που σχετίζονται με την ενίσχυση και την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου αποτέλεσαν το αντικείμενο της σύσκεψης που είχαν στελέχη της Δημοτικής Αρχής με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη σύσκεψη τον Δήμο εκπροσώπησαν ο εντεταλμένος σύμβουλος για τον αθλητισμό Νίκος Τσόλης, ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Βασίλης Γιαννάκης και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Ζωγράφος.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκτός από τον Υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος  Γιώργος Αμυράς και η βουλευτής Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα.

Από τους εκπροσώπους του Δήμου Ιωαννιτών τέθηκε η ανάγκη δημιουργίας του πρώτου κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου στην πόλη, θέμα που ο Υφυπουργός είδε θετικά.

Ο Υφυπουργός ανέφερε ότι μπορεί να εξεταστεί η δυνατότητα ανάπτυξης ήπιων αθλητικών εγκαταστάσεων στο χώρο που προτείνει ο Δήμος.

Εκτενής συζήτηση έγινε για την μεγάλη διοργάνωση που επανέρχεται μετά από δέκα χρόνια και αφορά στον διεθνή ποδηλατικό γύρο της Ελλάδος.

Ο τερματισμός του συγκεκριμένου κορυφαίου αθλητικού γεγονότος θα γίνει στα Γιάννενα. Ο Δήμος θα έχει ενεργό ρόλο σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν.

Προς την κατεύθυνση αυτή θα υπάρχει συνεχή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Δείτε Επίσης

ΠΑΣ – Παναιτωλικός 3-2: Ανάσα με ανατροπή στην ανατροπή

Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 μήνες για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα. Έπειτα από ...