Παρασκευή , 22 Οκτωβρίου 2021
Επικαιρότητα
Αρχική / Αθλητικά / «Handball – Έτοιμος για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική ο Α.Ο. Ιωαννίνων»

«Handball – Έτοιμος για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 Εθνική ο Α.Ο. Ιωαννίνων»

Η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων, με προπονητή το Γιάννη Καραμπίνα, με την πιο νεανική ομάδα στην κατηγορία (Μ.Ο. ηλικίας συμμετεχόντων αθλητών τα 20 έτη) και με μία κατά γενική ομολογία εξαιρετική αγωνιστική πορεία καθώς υπέστη μόνο μία ήττα σε διάρκεια δύο αγωνιστικών σεζόν, καλείται πλέον ως πρωταθλήτρια ΒΔ Ελλάδας στη Β΄ Εθνική, να συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην  πόλη της Βέροιας το διήμερο 20 και 21 Απριλίου 2019, μεταξύ του Α.Ο. Ιωαννίνων, του Α.Ο. Αξιούπολης και του Α.Σ. Προσοτσάνης και οι δύο πρώτες ομάδες θα ανέβουν αυτόματα στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Σημαντική για τους γιαννιώτες η απουσία του Ζαμπαλά λόγω τραυματισμού, ωστόσο η ομάδα του Γιάννη Καραμπίνα έχει δείξει ότι όταν είναι σοβαρή μπορεί να ανταπεξέρθει στα δύσκολα. Την ομάδα αναμένεται να ενισχύσουν αρκετοί φίλαθλοι που θα μετακινηθούν στη Βέροια τόσο από τα Γιάννενα όσο και από τη Θεσσαλονίκη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να ευχηθεί στον μοναδικό εκπρόσωπο των Ιωαννίνων στο άθλημα της χειροσφαίρισης, καλή επιτυχία στους επικείμενους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών, και ταυτόχρονα να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν τα μέγιστα στην φετινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Δείτε Επίσης

Ο.Βλαχονικολός-Όταν σωπαίνουμε μεγαλώνει στα Πανεπιστήμια το τέρας του αυταρχισμού

Από:Γιώργος Γκόντζος(ggontzos@yahoo.gr)—- Τις στιγμές της επίθεσης εναντίον του εντός του Πανεπιστημίου,τις απόψεις του για αρνητικά ...

Συμμετάσχετε στη συζήτηση

  Subscribe  
Notify of