Πέμπτη , 1 Φεβρουαρίου 2024
Επικαιρότητα
Αρχική / ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ / Ι. ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ-Προχωρά η δημοτική αρχή τα έργα που αφορούν την στέγαση του 1ου  Νηπιαγωγείου και του ΣΑΠ-Σκοπός η εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ι. ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ-Προχωρά η δημοτική αρχή τα έργα που αφορούν την στέγαση του 1ου  Νηπιαγωγείου και του ΣΑΠ-Σκοπός η εξυπηρέτηση των πολιτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΌ ΑΡΧΕΙΟ ΧΑΡΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])—- Αναλυτική  παρουσίαση των πρωτοβουλιών και των έργων της δημοτικής αρχής , όσον  αφορά τις  λύσεις στη στέγαση  του 1ου  Νηπιαγωγείου και του ΣΑΠ (Σχολείο Αναπήρων Παίδων) ,πραγματοποίησε  ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ, Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας και Μεταναστών, σε συνέντευξή  του(Ηχητικό ΕΔΩ) στην  εκπομπή «ό,τι πεις εσύ» (Γιώργος Γκόντζος),στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.(Φωτογραφία ,από αρχείο Χάρη Καλαμπόκη)

Αναφέρθηκε στην συνεργασία  με την Περιφέρεια όσον  αφορά την υπογραφή της προγραμματικής  σύμβασης για τις εργασίες που θα εκτελεστούν , τις  ενέργειες  της δημοτικής αρχής  για την κατεδάφιση των κτιρίων  που υπήρχαν στην συγκεκριμένη έκταση , την εγκατάσταση  των προκατασκευασμένων κτιρίων , για τις αίθουσες τόνισε πως έχουν πλήρως  αδειοδοτηθεί από τις αρμόδιες  αρχές  και πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερο μέρος των οικοδομικών εργασιών έχει ολοκληρωθεί.

Για την κριτική   που άσκησε γι αυτό το θέμα η παράταξη  ΕΝΟΤΗΤΑ  ΠΟΛΙΤΩΝ –ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Σημείωση: Ο επικεφαλής  της παράταξης Θ.Μπέγκας  στον οποίο έγινε πρόσκληση για συμμετοχή στην εκπομπή διευκρίνισε πως όλες  οι θέσεις  υπάρχουν σαφείς  στην ανακοίνωση , η οποία και αναγνώστηκε  στην εκπομπή) , τόνισε πως  αυτό το θέμα απασχολεί την πόλη και μαθητές , γονείς, εκπαιδευτικούς 15 χρόνια, έθεσε  το ερώτημα «τί  έκανε η πρώην δημοτική αρχή γι αυτό το θέμα;», και τόνισε ότι «δεν υπήρχε τίποτα  στον φάκελο».

Μίλησε για τις επαφές που είχε και ο δήμαρχος και ο ίδιος με φορείς και συλλόγους και υπογράμμισε : «Ο διάλογος είναι ένας δρόμος στον οποίο μόνο θα βρούμε  λύσεις .Θέλουμε τους συμπολίτες να τους κοιτάμε στα  μάτια.Η κριτική μας αρέσει , είμαστε εδώ όλοι για να πάμε μπροστά και  το θέμα της παιδείας, δεν είναι ένα τομέας αυτός  αντιπαράθεσης  και μικροπολιτικής.Σκοπός της δημοτικής αρχής η εξυπηρέτηση  των πολιτών»

Δείτε Επίσης

Συνάντηση δημάρχου Ιωαννίνων με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος ...