Πέμπτη , 24 Αυγούστου 2023
Επικαιρότητα
Αρχική / Επικαιρότητα / Ι.Τέφα-Συνδυάσαμε την εμπειρία με την νεότητα.Η νίκη  της  ομάδας  μας- άνοδος στην Pre League-είναι τιμή  για την πόλη της Πρέβεζας ,αλλά και για  ολόκληρη  την Ήπειρο.

Ι.Τέφα-Συνδυάσαμε την εμπειρία με την νεότητα.Η νίκη  της  ομάδας  μας- άνοδος στην Pre League-είναι τιμή  για την πόλη της Πρέβεζας ,αλλά και για  ολόκληρη  την Ήπειρο.

 

Από: Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Η νίκη  της  ομάδας  μας είναι τιμή  για την πόλη της Πρέβεζας ,αλλά και για  ολόκληρη  την Ήπειρο.” Αυτό  υπογράμμισε η Ιφιγένεια Τέφα ,Πρόεδρος  της Ομάδας βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού Πρέβεζας,σε συνέντευξή  της στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ”(Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων , με αφορμή την άνοδο της  ομάδας στην Pre League ,στην δεύτερη εθνική κατηγορία.

(Ηχητικό ΕΔΩ)

Η Πρόεδρος  του  συλλόγου αναφέρθηκε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος  στο οποίο συμμετείχαν 12 ομάδες στον βόρειο όμιλο ,από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, τόνισε  ότι  στην νέα  κατηγορία “θα  καταβάλουμε την μέγιστη προσπάθεια ” και  πρόσθεσε ότι “συνδυάσαμε την εμπειρία με την νεότητα”.

Αξίζει  να  σημειωθεί ότι την ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού Πρέβεζας υποδέχθηκε στο διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου ο Αλέξανδρος Καχριμάνης

Η πρόεδρος της ομάδας Ιφιγένεια Τέφα και η αρχηγός Αθανασία Τοτσίδου προσέφεραν στον περιφερειάρχη δύο φανέλες, μία με τις υπογραφές τους και μία αγωνιστική, με τον Αλ. Καχριμάνη να υπόσχεται ότι θα είναι αρωγός στη δύσκολη συνέχεια.

Κάλεσμα για στήριξη της ομάδας απηύθυνε και η αρχηγός του Φιλαθλητικού Πρέβεζας Αθανασία Τοτσίδου, η οποία, με την πλούσια εμπειρία της από την Α1 Γυναικών και την Εθνική ομάδα, βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση της ανόδου. «Σίγουρα μια νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία πρέπει να θέτει ρεαλιστικούς στόχους. Για μια ομάδα της επαρχίας υπάρχουν πολλές οικονομικές δυσκολίες. Δύσκολα αθλήτριες έρχονται στην περιφέρεια. Παρ’ όλα αυτά γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια, θέλουμε περισσότερους ανθρώπους να έρθουν κοντά μας, η ομάδα θέλει βοήθεια», σημείωσε χαρακτηριστικά και, αφού ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για την τιμή, υποσχέθηκε ότι η ομάδα με την απόδοσή της στο γήπεδο και με το ήθος εξωγηπεδικά θα τιμήσει την Ήπειρο.
Την ομάδα συνόδευσε στα Γιάννενα και ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Γιάννης Δαρδαμάνης, ο οποίος αναφέρθηκε με θετικά  λόγια στην πρόεδρο Ιφιγένεια Τέφα, κάνοντας λόγο για την ευόδωση μιας προσπάθειας, που έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια. «Ο δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος, η δημοτική αρχή και όλο το δημοτικό συμβούλιο ήμασταν δίπλα και θα είμαστε δίπλα, τώρα που πρέπει να γίνει η εδραίωση σε μεγαλύτερη κατηγορία, τώρα που τα οράματα γίνονται πράξη. Το μέλλον ανήκει στην ομάδα», τόνισε  ο αντιδήμαρχος.
Τα συγχαρητήριά του στην ομάδα έδωσε και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντικό γεγονός για όλη την Ήπειρο την άνοδο του Φιλαθλητικού στην Pre League. «Πρέπει να αποτελέσει ένα παράδειγμα και για άλλους αθλητικούς συλλόγους, ότι η η προσπάθεια και η επιμονή ανταμείβονται», δήλωσε χαρακτηριστικά .

Δείτε Επίσης

Ο τερματοφύλακας Γ.Αλευράς ,θυμάται εικόνες από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα Γιάννενα και άλλες ιστορίες….

  Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— “Εγώ  ξεκίνησα να πηγαίνω γήπεδο  το 1953….Ήμουν 7 χρόνων και μια μέρα ...