Πέμπτη , 23 Ιουνίου 2022
Αρχική / Επικαιρότητα / Ικανοποίηση για την προσφορά αίματος – Εκφράζει η Αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου

Ικανοποίηση για την προσφορά αίματος – Εκφράζει η Αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου

Από Χάρης Δάφλος–

Την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών στην αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Μαΐου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα, μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου εξέφρασε η Αντιπεριφερειάρχης Αγνή Νάκου, υπεύθυνη για τους τομείς δημόσιας υγείας, πρόνοιας, κοινωνικής αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής μιλώντας στο Δ/Ρ στην εκπομπή “Πρωινή Ενημέρωση” (Χάρης Δάφλος).

Η κα Νάκου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν και ανάλογες εκδηλώσεις σε συνεργασία με το νοσοκομείο “Χατζηκώστα” έγιναν πολλές το τελευταίο χρονικό διάστημα, η συμμετοχή των εθελοντών ήταν σημαντική.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στη συμμετοχή νέων παιδιών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και αιμοδότησαν. Η Περιφέρεια Ηπείρου, κατέληξε η κα Νάκου γνωρίζοντας ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι μέγιστη πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης καλεί για μια ακόμη φορά τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν την Πέμπτη 21 Μαΐου στην αιμοδοσία που θα γίνει στον ίδιο χώρο μπροστά από την Περιφέρεια Ηπείρου από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.

Ακούστε το ηχητικό εδώ.

Δείτε Επίσης

Η Επιτροπή Αγώνα κατά των ανεμογεννητριών στην Λάκκα Σουλίου , καταγγέλλει στοχοποίηση μελών από ακροδεξιούς

Η Επιτροπή Αγώνα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση της συναυλίας που ...