Από:Γιώργος Γκόντζος([email protected])— Τους κανόνες και τις επιβεβλημένες συμπεριφορές των καταναλωτών και των υπαλλήλων στις επιχειρήσεις τροφίμων ειδικότερα για αυτές τις κρίσιμες ημέρες, ανέδειξε η Ιωάννα -Ευπραξία Παρηγορίδη ,Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ,Τμήμα Χημείας ,Τομέας Τροφίμων ,εγκεκριμένη εκπαιδεύτρια στο Μητρώο ΕΦΕΤ για την Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων , σε παρέμβασή της στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος) στο δημοτικό ραδιόφωνο. Ιωαννίνων.
Μετέφερε ερωτήματα πολιτών και έδωσε απαντήσεις, κατέθεσε συνθήκες εργασίας υπαλλήλων , ανέδειξε τον σωστό τρόπο έκθεσης στους πάγκους προϊόντων ,παρουσίασε ενδεδειγμένους τρόπους καθαρισμού τροφίμων και μίλησε για γενικότερα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό
Ακούστε την συνέντευξη ΕΔΩ